Video

Συναυλία Ρέμου στη Μύκονο: Το πάρτι στο Nammos, οι απίστευτες τιμές και το κλιμάκιο της ΑΑΔΕ

Συναυλία Ρέμου στη Μύκονο: Το πάρτι στο Nammos, οι απίστευτες τιμές και το κλιμάκιο της ΑΑΔΕ
Συναυλία Ρέμου στη Μύκονο: Το καθιερωμένο πάρτι του Nammos στην Ψαρού στη Μύκονο με τον Αντώνη Ρέμο ήταν για ακόμη μια φορά το θέμα συζήτησης στο νησί. Τιμές που ξεπερνούσαν τα 1500 ευρώ για μια καρέκλα, πάρκινγκ 50 ευρώ και κλιμάκιο της ΑΑΔΕ για να ελέγχει.

Συναυλία Ρέμου στη Μύκονο: Η Μύκονος πήρε… φωτιά. Τι κι αν το εισιτήριο για την ετήσια συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο ήταν «τσουχτερό», στο Nammos «δεν έπεφτε καρφίτσα». Η τιμή κατ’ άτομο κυμαινόταν, σύμφωνα με το Mykonoslive, από 1.000 έως 1.5000 ευρώ αλλά αυτό δεν εμπόδισε Άραβες και Έλληνες να γεμίσουν την παραλία της Ψαρρούς.

Οι καρέκλες, στις οποίες για να καθίσει κανείς έπρεπε να πληρώσει το εισιτήριο των 1.500 ή 1.000 ευρώ, χρησιμοποιήθηκαν ως… «σκαλοπάτι» για τις εκατοντάδες καλλονές από την Αραβία.

Το πρόγραμμα άνοιξε μετά τη 1 τα μεσάνυχτα ο Αιγύπτιος Amr Diab και λίγο μετά τις 3 ανέβηκε στη σκηνή ο Αντώνης Ρέμος, φορώντας λευκό σακάκι, κεφάτος και με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Κατά την είσοδό του πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα, ενώ το δικό του πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι Όλος Δικός Σου.

Ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν η στιγμή που ένας θαυμαστής του Amr Diab ανέβηκε στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε για να βγάλουν selfie. Οι άνδρες ασφαλείας έτρεξαν αμέσως να τον κατεβάσουν, όμως ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης τον τράβηξε backstage και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Δυναμικό παρών πάντως έδωσαν και τα κλιμάκια της ΑΑΔΕ, περίπου δέκα στον αριθμό, που έκαναν κατάληψη στις πάνω απο δέκα ταμειακές μηχανες του μαγαζιού, ελέγχοντας και το τελευταίο ευρώ.

Θυμίζουμε ότι το κόστος ανά άτομο στα τραπέζια φαγητού και ποτού για την συναυλία είχε οριστεί στα 1500 και 1000 ευρω και στα τραπέζια του ποτού, η τιμη της απλής φιάλης ξεκινούσε απο 500 ευρώ. Τσουχτερή η τιμή και στο πάρκινγκ με τους πελάτες να πληρώνουν 50 ευρώ για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους.

Η συναυλία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 06:30 το πρωί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments