Αθλητισμός

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Απαρηγόρητος ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ (pic)

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Απαρηγόρητος ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ (pic)
Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Το περιστατικό που στεναχώρησε τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ και η αγκαλιά του κόουτς τερματοφυλάκων.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ο Έλληνας πορτιέρε του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κλείσει με… clean sheet το φιλικό με τη Φορτούνα Σιτάρντ, όμως ένα λάθος του οδήγησε τους αντιπάλους στο να σκοράρουν. Ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ έφερε… βαρέως το εν λόγω λάθος, το οποίο μπορεί να συμβεί στον καθέναν εδώ που τα λέμε και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου επέλεξε να καθίσει σκεπτικός στον πάγκο, δείχνοντας απαρηγόρητος.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα inpaok.gr, ο κόουτς τερματοφυλάκων του “Δικεφάλου του Βορρά”, Γιώργος Σκιαθίτης έσπευσε δίπλα του για να του μιλήσει και να τον παρηγορήσει, ούτως ώστε να βγει πιο δυνατός στο δεύτερο ημίχρονο. Όσο για το αν… στοίχισε, έστω και σε φιλικό επίπεδο, το γκολ που δέχθηκε ο Πασχαλάκης; Για τον ΠΑΟΚ… ούτε γάτα, ούτε ζημιά, καθώς η ομάδα του Φερέιρα έκανε… πάρτι επικρατώντας με σκορ 5-1 της Φορτούνα Σιτάρντ!

Τι έγινε στο φιλικό με τη Φορτούνα Σιτάρντ

Ο Τσούμπα Άκπομ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον ΠΑΟΚ στη «φιλική» νίκη κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ (5-1), καθώς σκόραρε τέσσερα γκολ. Θετικά δείγματα ο Εσίτι στο ντεμπούτο του.

Στο τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ επί Ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την Φορτούνα Σιτάρντ ήταν καταιγιστικός πετυχαίνοντας 5 γκολ με τους Άκπομ (5′-18-45′-50′) και Πέλκα (9′) και έδειξε πως έγινε πολύ καλή δουλειά στην Ολλανδία από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2 με τον Άντερσον Εσίτι να ξεκινάει βασικός. Ο Πασχαλάκης κάθισε κάτω από τα δοκάρια, με τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη ως τετράδα στην άμυνα. Ο Νιγηριανός άσος στην πρεμιέρα του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, θα βρεθεί στο πλευρό του Ομάρ Ελ Καντουρί, με τον Λέο Ζαμπά στα δεξιά και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στα αριστερά. Επιθετικό δίδυμο για τους Θεσσαλονικείς ήταν οι Άκπομ και Πέλκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments