Αθλητισμός

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 7-3: Τη διέλυσε

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 7-3: Τη διέλυσε
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης 7-3: Οι ροχιμπλάνκος ήταν καταιγιστικοί στο φιλικό με τη βασίλισσα, την οποία σκόρπισαν με εντυπωσιακό σκορ. Τέσσερα γκολ ο Ντιέγκο Κόστα.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 7-3: Φιλική αναμέτρηση για ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, κόντρα στη μισητή αντίπαλο, δεν υπάρχει. Το κατάλαβαν από πρώτο χέρι αυτό ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι παίκτες του οι οποίοι δεινοπάθησαν από τους ροχιμπλάνκος και διασύρθηκαν με το βαρύ 7-3.

Λένε πως η καλή μέρα… από το πρωί φαίνεται και αυτό απέδειξε η Ατλέτικο. Μόλις στα 45″ ο Κόστα σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Κουρτουά για το 0-1, ενώ στο 8ο λεπτό ήρθε και το 2ο, με τον εκπληκτικό Ζοάο Φέλιξ να παίρνει την μπάλα στην περιοχή από μπαλιά του Σαούλ και να εκτελεί.

Δεν είχε καν συμπληρωθεί 20λεπτο, όταν μια άλλη όμορφη μπαλιά του Κόκε βρήκε τον Κορέα και ο τελευταίος «έγραψε» το 0-3, για να ακολουθήσει ξανά ο Κόστα με δύο γκολ, ένα από θαυμάσια ομαδική προσπάθεια κι ένα με πέναλτι.

Ο ίδιος παίκτης θα «χτυπούσε» και στο 51ο λεπτό μετά από μπαλιά… για να χαζεύεις από τον Φέλιξ. Μετά το τέρμα του Νάτσο από ασίστ του Αζάρ, η «κοκορομαχία» του Κόστα με τον Καρβαχάλ στέρησε παίκτες και από τις δύο πλευρές, αλλά το πάρτι συνεχίστηκε, με τον Βιτόλο να κάνει τα τέρματα 7 στο 71ο λεπτό, περνώντας με περίτεχνο τρόπο δύο αντιπάλους του.

Η Ρεάλ έτρεξε για να σώσει ό,τι μπορούσε, μετά από δύο κλασικές ευκαιρίες της αντιπάλου της για 8ο γκολ, με τους Μπενζεμά και Σάντσες απλώς να μειώνουν στο τελικό 7-3.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments