Αθλητισμός

Κριστιάν Γκολομέεβ: Δεύτερος στον κόσμο στα 50 μέτρα ελεύθερο

Κριστιάν Γκολομέεβ: Δεύτερος στον κόσμο στα 50 μέτρα ελεύθερο
Κριστιάν Γκολομέεβ: Την κούρσα της ζωής του έκανε ο Κριστιάν Γκολομέεβ που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουαντζού.

Κριστιάν Γκολομέεβ: Μεγάλες στιγμές για την ελληνική κολύμβηση, ανεπανάληπτος θρίαμβος για τον φοβερό και τρομερό, Κριστιάν Γκολομέεβ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γκουανγκζού.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο πρωταθλητής μας στα 50μ. ελεύθερο, κάνοντας μια εκπληκτική κούρσα. Ο Ελληνας κολυμβητής τερμάτισε δεύτερος στον τελικό του αγωνίσματος με 21.45, μαζί με τον Βραζιλιάνο, Μπρούνο Φράτους, πίσω από τον Αμερικανό, Κάλεμπ Ντρέσελ, που πήρε το χρυσό με 21.04, που αποτελεί και ρεκόρ αγώνων.

Η επιτυχία του γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κάποιος πως έγινε μόλις ο δεύτερος Έλληνας κολυμβητής που κερδίζει μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, 14 χρόνια μετά το χρυσό του Άρη Γρηγοριάδη στα 50μ ύπτιο το 2005 στο Μόντρεαλ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει κατακτήσει ακόμα το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης το 2018, ενώ αυτό ήταν ήταν το 15ο μετάλλιο της Ελλάδας σε παγκόσμια πρωταθλήματα και 6ο ασημένιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments