Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αυτά είναι τα posts που έχουν “τρελάνει” κόσμο

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αυτά είναι τα posts που έχουν “τρελάνει” κόσμο
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ξανθιά καλλονή διαθέτει έναν από τα πιο διάσημα instagram προφίλ στην Ελλάδα. Κι ο λόγος είναι προφανής...

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για μία από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσίες της ελληνικής showbiz. Χιλιάδες ζευγάρια μάτια παρατηρούν κάθε της εμφάνιση, ενώ συχνά – πυκνά, οι δηλώσεις της και τα επαγγελματικά της βήματα αποτελούν πρώτο θέμα για τα lifestyle έντυπα. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φροντίζει να αυξάνει καθημερινώς τους θαυμαστές της, διατηρώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα και συνάμα πολυσύχναστα προφίλ στο instagram.

Πως το καταφέρνει; Ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες στις οποίες αναδεικνύεται το καλλίγραμμο σώμα της. Όπως είναι φυσικό, αναρτήσεις σαν τις παρακάτω δημιουργούν φανατικό κοινό στο ανδρικό φύλο, που πλέον περιμένει πως και πως κάποιο update για να θαυμάσει την παρουσία της Αλεξάνδρας, η οποία φροντίζει να τραβά τα βλέμματα των ανδρών με κάθε της κίνηση.

Ιδίως δε αυτήν την εποχή, όπου η Αλεξάνδρα αναρτά φωτογραφίες από της διακοπές της, ποζάροντας με μαγιό, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ανεβάζει την ήδη… ανεβασμένη θερμοκρασία.

Τα καλύτερα ποσταρίσματα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments