Lifestyle

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Το όνειρό μου είναι να αποκτήσω ένα παιδάκι»

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Το όνειρό μου είναι να αποκτήσω ένα παιδάκι»
Ιωσήφ Μαρινάκης: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγο του και τόνισε πως είναι επιθυμία και των δύο να αποκτήσουν ένα παιδί.

Ιωσήφ Μαρινάκης: Για τη σχέση του με τη σύζυγο του, Χριστίνα, μίλησε σε συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού, τονίζοντας πως είναι κοινή επιθυμία και των δύο να αποκτήσουν ένα παιδί. Ο γνωστός ηθοποιός επισήμανε πως η σχέση του με τη σύζυγο του είναι εξαιρετική, αν και η καθημερινότητα και η συνήθεια που έρχεται με το χρόνο την αλλάζουν και δεν μοιάζει όπως τον πρώτο καιρό.

Παράλληλα, ανέφερε πως στο σπίτι λείπουν τις ίδιες ώρες και όταν γυρίζουν μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού ή δεν τις κάνουν καθόλου. Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις δουλειές του σπιτιού, εκτός από το σιδέρωμα, καθώς δεν του αρέσει η συγκεκριμένη δουλειά και δεν την έκανε ούτε όταν ήταν εργένης.

Πόσα χρόνια κρατάει ο έρωτας αυτός;

Είμαστε 12 χρόνια μαζί με τη Χρύσα, σε σχέση και σε γάμο. Περνάμε το ίδιο καλά με την πάροδο του χρόνου, δενόμαστε περισσότερο. Υπάρχει η καθημερινότητα, η συνήθεια που έρχεται με το χρόνο, δεν είναι όπως τον πρώτο καιρό μαζί, αλλά, από την άλλη, υπάρχει περισσότερη αγάπη και δέσιμο, περισσότερα καλά πράγματα. Πάντα είμαστε μαζί σε όλα.

Στο σπίτι μοιράζεστε τις δουλειές;

Λείπουμε τις ίδιες ώρες και είτε θα γυρίσουμε και δεν θα κάνουμε τίποτα είτε θα το κάνουμε μαζί είτε θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, δεν έχουμε τέτοια προβλήματα.

Ποιες δουλειές αγαπάς να κάνεις μέσα στο σπίτι σου;

Κάνω τα πάντα, όλα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις δουλειές του σπιτιού. Τα κάνουμε όλα και οι δύο. Το μόνο που δεν θέλω να κάνω ποτέ είναι το σιδέρωμα. Δεν το κάνω, δεν μου αρέσει, το έκανα πολλά χρόνια, όσο ήμουν εργένης, αλλά τώρα δεν το κάνω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Σε ατομικό επίπεδο τι θέλεις να σου φέρει η ζωή και τι στον κοινό σας βίο με τη σύζυγό σου;

Το κοινό μας όνειρο με Χρύσα είναι κάποια στιγμή να γίνουμε οικογένεια, να αποκτήσουμε ένα παιδάκι. Να έχουμε την υγεία μας, να είμαστε καλά, να μπορέσουμε να έχουμε και λίγο χρόνο παραπάνω για μας, γιατί δουλεύουμε και οι δύο πάρα πολύ. Απλά πράγματα, που τα θεωρούμε δεδομένα, αλλά καταλαβαίνουμε την αξία τους, γιατί ο χρόνος είναι το μοναδικό πράγμα στη ζωή που δεν αγοράζεται. Βλέπω το μέλλον και τον κοινό μας βίο με τη Χρύσα με χαμόγελο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments