Πολιτική

Κατερίνα Νοτοπούλου: Έκλαψε πολύ και δεν το κρύβει

Κατερίνα Νοτοπούλου: Έκλαψε πολύ και δεν το κρύβει
Κατερίνα Νοτοπούλου: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε τις δυσκολίες που χρειάστηκε να ξεπεράσει σε ψυχολογικό επίπεδο, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή.

Κατερίνα Νοτοπούλου: Πάλεψε για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα ποσοστά των Νίκου Ταχιάου και Κωνσταντίνου Ζέρβα. Ένα μήνα αργότερα, η υποψηφιότητά της στις βουλευτικές εκλογές αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, σε μία βραδιά ήττας του κόμματος. Η Κατερίνα Νοτοπούλου εξελέγη βουλευτής φτάνοντας στην πρώτη θέση στους σταυρούς προτίμησης.

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου ήταν θετικό για την Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία ωστόσο χρειάστηκε να ξεπεράσει δύσκολες στιγμές, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε ότι έχει δεχθεί αρκετό bullying, τονίζοντας ότι την έχουν “κανιβαλίσει” επειδή είναι γυναίκα και ασχολείται με τα κοινά. “Έπεσα, σηκώθηκα, κάποιες φορές σκοντάφτω ξανά, αλλά κάνω τη δουλειά μου”, αναφέρει σχετικά.

Εντύπωση προκάλεσε και η αποκάλυψή της σχετικά με τις αντιδράσεις που είχε στα περίεργα σχόλια που κατά καιρούς άκουγε: “Έκλαψα και μάλιστα πολύ. Ήταν άδικο για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είναι ωμή βία να δολοφονούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου επειδή είναι γυναίκα, νέα και ασχολείται με τα κοινά. Όσο με στεναχώρησαν τόσο πείσμωνα όμως”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου είπε τα εξής για το θέμα στην Espresso:

Έχεις δεχτεί σεξιστικές επιθέσεις ως γυναίκα; Τι απαντάς;

“Έχω προϋπηρεσία στο Bullying. Με κανιβάλισαν κανονικά επειδή είμαι γυναίκα. Έπεσα, σηκώθηκα, μερικές φορές σκοντάφτω ξανά, αλλά κάνω τη δουλειά μου, κοιτάζω τη ζωή μου. Δεν μπορώ να παραδοθώ στις παθογένειες της κοινωνίας μας και στις νευρώσεις καθενός που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και χυδαιολογεί. Δυστυχώς, αυτό που έχω ζήσει δεν είναι ατομικό θέμα, αλλά συλλογικό. Αφορά πολλές γυναίκες από διάφορα πολιτικά σχήματα”.

Σε λύγισαν ποτέ όλα αυτά τα περίεργα σχόλια διαφόρων; Έκλαψες για κάτι τέτοιο;

“Έκλαψα και μάλιστα πολύ. Ήταν άδικο για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είναι ωμή βία να δολοφονούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου επειδή είναι γυναίκα, νέα και ασχολείται με τα κοινά. Όσο με στεναχώρησαν τόσο πείσμωνα όμως. Δουλειά σκληρή και χαμηλοί τόνοι είναι η απάντησή μου. Και επαναλαμβάνω, είναι μεγάλη τιμή για μένα που χιλιάδες συμπολίτες μου με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω στο ελληνικό Κοινοβούλιο και στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης“.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments