Αθλητισμός

Ίαν Βουγιούκας: Επισημοποιείται η παραμονή του στον Παναθηναϊκό

Ίαν Βουγιούκας: Επισημοποιείται η παραμονή του στον Παναθηναϊκό
Ίαν Βουγιούκας: Ο Έλληνας σέντερ θα φορέσει για ακόμη έναν χρόνο τη φανέλα με του Τριφυλλιού κατόπιν κοινής επιθυμίας του προπονητικού team και της διοίκησης της ομάδας.

Ίαν Βουγιούκας: Ο Έλληνας σέντερ είναι ο παίκτης που θα συμπληρώσει τη γραμμή των ψηλών στον Παναθηναϊκό της νέας χρονιάς και το αργότερο μέχρι την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019 αναμένεται να τελειώσει και το τυπικό της υπόθεσης. Όπως είναι γνωστό εδώ από την περασμένη Πέμπτη, ο Έλληνας σέντερ θα φορέσει για ακόμη έναν χρόνο τη φανέλα με του Τριφυλλιού κατόπιν κοινής επιθυμίας του προπονητικού team και της διοίκησης της ομάδας.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η παραμονή του 34χρονου σέντερ στο ΟΑΚΑ είναι η υπογραφή των συμβολαίων, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει μέσα στο προσεχές διήμερο. Στη συνέχεια η ΚΑΕ Παναθηναικός θα ανακοινώσει τη συμφωνία. Ο Ίαν Βουγιούκας θα διανύσει τον 5ο του χρόνο στους νταμπλούχους, έχοντας στο ενεργητικό του ως παίκτης του Παναθηναϊκού 240 ματς (EuroLegue, Basket League και κύπελλο) με 1.477 πόντους και 622 ριμπάουντ στο σύνολο.

Αργύρης Πεδουλάκης: Οι σκέψεις του για τον γκαρντ

Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει κατά τα… 14/15 το ρόστερ του, φέρνοντας στην ομάδα ξένους παίκτες, οι οποίοι αναπλήρωσαν το κενό που άφησαν οι αποχωρήσαντες πλην του Ντεσόν Τόμας, που ήταν ο μοναδικός μη Έλληνας παίκτης που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους νταμπλούχους Ελλάδος. Στο περιθώριο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος της Basket League, ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέφερε ότι απομένουν 1-2 κινήσεις Ελλήνων παικτών για να “συμπληρωθεί” το παζλ. Κι έκτοτε άρχισαν να βγαίνουν στη… φόρα αρκετά ονόματα.

Για τους ψηλούς, είχε ακουστεί η περίπτωση του 31χρονου σέντερ του Περιστερίου και άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Γάιου Σκορδίλη. Μια περίπτωση η οποία εν τέλει δεν προχώρησε, καθώς οι πράσινοι πήραν την απόφαση να διατηρήσουν στο ρόστερ τους για μία ακόμη σεζόν τον πολύπειρο σέντερ, Ίαν Βουγιούκα. Αντίθετα, δεν φαίνεται να έχει κλείσει η ενίσχυση στους γκαρντ, η οποία θα γίνει είτε με μεταγραφή είτε… εκ των έσω. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αργύρης Πεδουλάκης και το επιτελείο του σκέφτονται ακόμη και την περίπτωση προβιβιασμού του νεαρού Μάνου Κοντούδη στην πρώτη ομάδα.

Ο Κοντούδης είναι ένας από τους ταλαντούχους παίκτες των πράσινων Ακαδημιών και την περασμένη σεζόν είχε συμμετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Η περίπτωσή του θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια ως εκείνη του “πέμπτου γκαρντ” ουσιαστικά, ωστόσο παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο μεταγραφής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του sdna.gr, αν και ακούστηκε, η υπόθεση Λαρεντζάκη δεν φαίνεται ότι θα προχωρήσει για τον Παναθηναϊκό, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να αφήνει στην άκρη το θέμα του. Μέχρι στιγμής, περισσότερες πιθανότητες για τον άλλοτε γκαρντ της ΑΕΚ συγκεντρώνει η μεταγραφή στο εξωτερικό.

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Ονόματα όπως του Δημήτρη Φλιώνη και του Γιάννη Αθηναίου υπάρχουν στη λίστα ως συμπληρωματικοί γκαρντ, τον ρόλο δηλαδή που επιτέλεσε την περασμένη σεζόν ο Βαγγέλης Σακελλαρίου. Τα πάντα θα φανούν τις επόμενες ημέρες…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments