Αθλητισμός

Μοχάμεντ Ελνένι: Βρέθηκε πτώμα στο σπίτι του άσου της Άρσεναλ

Μοχάμεντ Ελνένι: Βρέθηκε πτώμα στο σπίτι του άσου της Άρσεναλ
Μοχάμεντ Ελνένι: Ο πατέρας του 27χρονου ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για το μακάβριο εύρημα.

Μοχάμεντ Ελνένι: Μπορεί ο άσος της Άρσεναλ να μη γνωρίζει αν θα συνεχίσει στους κανονιέρηδες, αλλά αυτή τη χρονική στιγμή έχει κάτι άλλο για να ανησυχεί, καθώς ο πατέρας του βρήκε ένα πτώμα στο σπίτι του στην Αίγυπτο.

Ο πατέρας του 27χρονου Ελνένι, διεθνούς με τους «Φαραώ», αμυντικού μέσου ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για το μακάβριο εύρημα του κι εκείνες έσπευσαν να ερευνήσουν την ταυτότητα του νεκρού και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Το αστυνομικό ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες τείνει να γίνει δεύτερη φύση των παικτών των Άρσεναλ, αφού είναι νωπές οι μνήμες από το ότι ο Σιντ Κολάσινατς πήρε στο κυνήγι δύο οπλισμένους (με μαχαίρια) δράστες που προσπάθησαν να ληστέψουν το αυτοκίνητο του συμπαίκτη του Μεσούτ Οζίλ.

Άρσεναλ: Έντονη ανησυχία από τον τραυματισμός του Λακαζέτ

Η Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-1 από την Λυών σε φιλική αναμέτρηση για τον τελικό του Emirates Cup, όμως το αποτέλεσμα έχει μικρή σημασία, καθώς τραυματίστηκε ο Αλεξάντρ Λακαζέτ. Συγκεκριμένα, οι κανονιέρηδες είδαν τον Γάλλο επιθετικό να τραυματίζεται πολύ νωρίς στο ματς και να αποχωρεί υποβασταζόμενος, μόλις στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Λακαζέτ χτύπησε στον αστράγαλο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, ενώ αυτο που ανησυχεί περισσότερο τους γιατρούς της ομάδας είναι το γεγονός ότι επέστρεψε στον πάγκο φορώντας ειδική μπότα.Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λακαζέτ θα πάει για εξετάσεις άμεσα, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί, με τις πρώτες ενδείξεις να μην κάνουν λόγο για απουσία πολύμηνη.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η Λιόν κυριάρχησε στη φιλική αναμέτρηση και κατέκτησε το Emirates Cup επικρατώντας με 2-1. Σκόρερ ήταν ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμπεγιάνγκ και ο Μουσά Ντεμπελέ δις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments