Άποψη

Αλέφαντος: Απίθανη ατάκα για τον Ζιντάν

Αλέφαντος: Απίθανη ατάκα για τον Ζιντάν
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr τη βαριά ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο, τα βάζει με τον Ζιντάν, αποθεώνει τον Τσόλο Σιμεόνε και τον Κώστα Μανωλά και κάνει την πρόβλεψή του για τον αυριανό επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν.

Ρεάλ- Ατλέτικο 3-7, τα έχω πει, δεν υπάρχει προπονητής Ζιντάν. Ανύπαρκτος προπονητικά. Αν κάθε μεγάλος παίκτης ήταν και μεγάλος προπονητής, στην Ελλάδα θα ήταν προπονητές ο Δομάζος, ο Κούδας, ο Νεστορίδης, ο Μπέμπης, ο Δεληκάρης, ο Σαραβάκος, και στο εξωτερικό ο Πελέ με τον Μαραντόνα. Τον δε Ολυμπιακό θα τον προπονούσαν ο Τζιοβάνι, ο Ριβάλντο, ο Καρεμπέ.

Άσε ρε Ζιντάν, βλέπεις τα τρένα να περνάνε, ο Ρονάλντο σας έκανε προπονητές. Είχα πει ότι η Ρεάλ θα βάραγε διάλυση χωρίς τον Ρονάλντο, και από τότε που τον έχασε πράγματι πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ο Σιμεόνε είναι προπονητής, καταπληκτική η Ατλέτικο, ούτε η απώλεια του Γκριεζμάν φάνηκε, είναι ομάδα. 4-4-2 πάντα, χάνει- κερδίζει, δουλεμένο σύστημα, τετράδα πίσω, οκτάδα όταν αμύνονται, και φεύγουν στούκας στην κόντρα. Τους έχει καλά γυμνασμένους, για τα κυβικά της αυτή η ομάδα έχει κάνει θαύματα τα τελευταία χρόνια.

Έβλεπε ο άλλος τη Ρεάλ να τρώει τα γκολ σαν τα στραγάλια και δεν ήξερε να κάνει τίποτα για να σταματήσει το διασυρμό. Ξέρεις τι είναι να είσαι Ρεάλ και να τρως 7 γκολ από τη συμπολίτισσα μικρότερή σου ομάδα; Μίσος έχουν εκεί μεταξύ τους.

Με ρωτάει ο Θέμης για τον Μανωλά στη Νάπολι τώρα. Η πρόβλεψή μου είναι ότι ο Μανωλάς θα πάει πολύ καλά στη Νάπολι, πολύ καλύτερα από τον Παπασταθόπουλο στην Άρσεναλ.

Δεν τραβάει εκεί ο Παπασταθόπουλος. Αν μου έλεγαν πάρε έναν από τους δύο, θα έπαιρνα τον Μανωλά με κλειστά μάτια. Τον θεωρώ στοπεράρα σε σχέση με τον Παπασταθόπουλο. Πολύ γρήγορος, πολύ αλτικός, πολύ καλός στο κεφάλι στα στημένα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, θα πιάσει στη Νάπολι.

Θα φτιάξει τρομερό δίδυμο με τον Κουλιμπαλί. Μου αρέσουν ως δίδυμο. Έχει και προσωπικότητα ο Μανωλάς, έχει τσαγανό. Θα τα βγάλει τα λεφτά που ξόδεψε η Νάπολι.

Για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού πιστεύω ότι άνετα θα περάσει. Αν δεν περάσει θα είναι αυτοκτονία. Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο η τσέχικη ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει καταπιεί θηρία στο Καραϊσκάκη τα τελευταία χρόνια. 3 γκολ έριξε στη Μίλαν πέρσι και την απέκλεισε. Είναι θέμα καθαρά Ολυμπιακού πώς θα παίξει. Αν δεν είναι κακός, θα περάσει.

Προσέξτε όμως κάτι και θα το πω γενικώς, όχι μόνο για αυτό το ματς. Ο Μαρινάκης έχει φτιάξει δύο 11άδες. Προσέξτε το θέμα γκολ. Δύσκολα παίρνεις πρωτάθλημα αν δεν έχεις εξτρέμ να βάζουν 8-10 γκολ ο καθένας. Με 3-4 γκολ το κάθε εξτρέμ δυσκολεύεσαι. Ελπίζω να βγει σεντερφοράρα ο Ελ Αραμπί να πετάξει 15-18 γκολ.

Τα χρειάζεσαι τα γκολ από την μπροστινή γραμμή. Ο Γκερέρο δύσκολος, ο Ποντένσε δύσκολος, ο Μασούρας θέλει δουλειά στα τρεξίματά του, πρέπει να σκίζονται στην προπόνηση αυτοί όλοι μπροστά, να σκίζουν τα δίχτυα.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του Νίκου Αλέφαντου με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments