Αθλητισμός

Γιασίν Μπενζιά: “Κλείνει στον Ολυμπιακό”

Γιασίν Μπενζιά: “Κλείνει στον Ολυμπιακό”
Γιασίν Μπενζιά: Δημοσιεύματα στη χώρα του μιλάνε για συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Γιασίν Μπενζιά: Η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν, αφού αυτό είναι το ματς που «καίει» την ομάδα του Πειραιά. Παράλληλα, ωστόσο βρίσκονται σε εξέλιξη και τα μεταγραφικά θέματα των «ερυθρόλευκων». Φαινομενικά έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα οι μεταγραφές, αλλά δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά πως αυτό ισχύει 100%. Με τους ερυθρόλευκους να κινούνται για ένα χαφ προκειμένου να καλύψουν το κενό του Φορτούνη.

Η υπόθεση του Γιασίν Μπενζιά συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει τελειώσει οριστικά το θέμα του. Στην πατρίδα του υπάρχει δημοσίευμα από χθες σύμφωνα με το οποίο ο Μπενζιά κλείνει στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα όπως γράφουν και οι συμπατριώτες του ο παίκτης είναι ανεπιθύμητος στη Λιλ. Ο γαλλικός σύλλογος δεν θέλει να τον κρατήσει και η επόμενη ομάδα του θα είναι ο Ολυμπιακός. Όπως τονίζουν, πλέον και ο ίδιος ο Μπενζιά έχει πειστεί πως στην Ελλάδα μπορεί να γίνει η επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Τα ρεπορτάζ των Αλγερινών επισημαίνουν πως πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παίζει και το γεγονός ότι η Λιλ δεν έχει στα χέρια της κάποια καλύτερη πρόταση. Ο Ολυμπιακός βέβαια πηγαίνει να τον πάρει δανεικό τον παίκτη και από τη στιγμή που οι Γάλλοι δεν τον υπολογίζουν είναι έτοιμοι να ανάψουν το πράσινο φως.

Ο Γιασίν Μπενζιά έχει γεννηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 1994 στη Γαλλία, έχει γαλλικό διαβατήριο, αλλά λόγω καταγωγής έχει επιλέξει να αγωνίζεται με την Αλγερία, με την οποία μετρά τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ. Με τη Λιλ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και την τελευταία σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, παρέα με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Δείτε στιγμές από την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments