Αθλητισμός

Ταμίρ Μπλατ: Ασχολήθηκε με τον γιο του ο προπονητής του Ολυμπιακού

Ταμίρ Μπλατ: Ασχολήθηκε με τον γιο του ο προπονητής του Ολυμπιακού
Ταμίρ Μπλατ: Βρισκόταν στο στόχαστρο του πατέρα του, αλλά επέλεξε τον Τσέρι.

Ταμίρ Μπλατ: Τον γιο του, Ταμίρ, είχε στο σχεδιασμό του για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού ο Ντέιβιντ Μπλατ, ωστόσο η υπόθεσή του δεν προχώρησε. Με τον προπονητή των ερυθρολεύκων να επιλέξει τελικά την παραμονή του Τσέρι. Αυτό αναφέρθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 από τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκο Ζέρβα.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας μπάσκετ των ερυθρολεύκων επεσήμανε, σχετικά με τα μεταγραφικά πως μπορεί να απασχολήσει μόνο κάποια περίπτωση συμπληρωματικού Έλληνα.

Έρχονται Ελλάδα για Ολυμπιακό Μπόλντγουιν και Χαπ

Μετά τους Κέβιν Πάντερ, Ογκουστίν Ρούμπιτ και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ήρθε η σειρά δύο ακόμα νεοαποκτηθέντων παικτών του Ολυμπιακού να έρθουν στην Ελλάδα. Οι δύο Αμερικανοί παίκτες των «ερυθρόλευκων», Γουέιντ Μπόλντγουιν και Ίθαν Χαπ, έρχονται σήμερα το βράδυ στις 21:45 από τις ΗΠΑ με πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης, για να έχουν την πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας και να περάσουν από ιατρικά τεστ, ώστε να ολοκληρωθούν και τυπικά οι μεταγραφές τους.

Παράλληλα, θα δουν και τα σπίτια που θα μείνουν στα νότια προάστια, ώστε να επιστρέψουν στα μέσα Αυγούστου για την προετοιμασία της ομάδας. Μετά και την άφιξή τους, θα απομένει αυτή του Μπράντον Πολ, καθώς ο Γουίλ Τσέρι είναι ουσιαστικά ανανέωση συμβολαίου και δεν θα χρειαστεί να περάσει την ίδια διαδικασία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments