Διεθνή

ASAP Rocky: Σύλληψη θαυμάστριας του ράπερ – Απειλούσε να ανατινάξει τη σουηδική πρεσβεία

ASAP Rocky: Σύλληψη θαυμάστριας του ράπερ – Απειλούσε να ανατινάξει τη σουηδική πρεσβεία
ASAP Rocky: Ο γνωστός ράπερ κατηγορείται για βίαιη επίθεση στη διάρκεια επεισοδίου στη Στοκχόλμη στις 30 Ιουνίου.

ASAP Rocky: Θαυμάστρια του γνωστού ράπερ συνελήφθη επειδή φέρεται να απείλησε ότι θα ανατινάξει την πρεσβεία της Σουηδίας στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το Page Six, το οποίο επικαλείται αναφορά των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, η ύποπτη, η οποία ταυτοποιήθηκε ως Ρεμπέκα Κάντερ (Rebecca Kanter), την περασμένη Τρίτη τοποθέτησε μια τσάντα κοντά στην είσοδο της πρεσβείας, έριξε υγρό από ένα γυάλινο ποτήρι Coca Cola στην πόρτα και φώναξε: “Θα ανατινάξω αυτό το ….”.

Την επόμενη μέρα, η Κάντερ επέστρεψε στην πρεσβεία και άρχισε να φωνάζει στο προσωπικό και να αναφέρεται στον Αμερικανό ράπερ, ASAP Rocky, ο οποίος κρατείται από τις αστυνομικές αρχές στη Σουηδία. Αρνούμενη να εγκαταλείψει την πρεσβεία της Σουηδίας τέθηκε υπό κράτηση από μέλη της υπηρεσίας πληροφοριών.

Μετά τη σύλληψή της, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, η Κάντερ κατηγορείται για καταστροφή περιουσίας και παράνομη είσοδο. Η θαυμάστρια φαίνεται να επέλεξε το συγκεκριμένο τρόπο διαμαρτυρίας για τη σύλληψη του ράπερ A $ AP Rocky από τις σουηδικές αρχές. Ο ράπερ κατηγορείται για βίαιη επίθεση στη διάρκεια επεισοδίου στη Στοκχόλμη στις 30 Ιουνίου.

ASAP Rocky: Την αποφυλάκισή του ζήτησε ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ την προηγούμενη εβδομάδα ζήτησε μέσω Twitter την αποφυλάκιση του ASAP Rocky. Αναλυτικά έγραψε: «Δώστε στον A $ AP Rocky την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του. Κάνουμε τόσα πολλά για τη Σουηδία, αλλά αυτό δεν φαίνεται να λειτουργεί αντίστροφα. Η Σουηδία πρέπει να επικεντρωθεί στο πραγματικό πρόβλημά της με την εγκληματικότητα». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρόσθεσε το hashtag #Free Rocky.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσθεσε ότι είναι «πολύ απογοητευμένος» από τον Σουηδό πρωθυπουργό Στέφαν Λέβεν: «Η Σουηδία απογοήτευσε την Αφρο-Αμερικανική μας κοινότητα στις ΗΠΑ. Παρακολούθησα τα βίντεο του A $ AP Rocky, τον οποίο ακολούθησαν και παρενόχλησαν ταραχοποιοί. Συμπεριφερθείτε στους Αμερικανούς δίκαια».

Τα tweets του προέδρου των ΗΠΑ ακολούθησαν την είδηση ότι ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης, ο οποίος κατηγορείται για βίαιη επίθεση μετά από καυγά σε δρόμο της Στοκχόλμης στις 30 Ιουνίου θα παραμείνει υπό κράτηση σε φυλακή της Σουηδίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments