Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (29/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (29/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (29/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (29/7/19).

  • κριός

Ρίχνοντας μια ματιά στο παρελθόν της ερωτικής σου ζωής, θα σου δοθεί μια σημαντική βοήθεια ή μια πιθανή αποκάλυψη! Μ’ αυτόν τον τρόπο ίσως μπορέσεις να βρεις μια σύνδεση με τις τρέχουσες συνθήκες στη σχέση σου, που τώρα σε αποθαρρύνουν… και να συνειδητοποιήσεις πως τις είχες ξεπεράσει στο παρελθόν. Με λίγο θάρρος, προνοητικότητα και φαντασία, θα δεις πώς μπορεί να ξεπεραστεί σχεδόν αβίαστα, οποιοδήποτε δίλημμα ή οποιαδήποτε αινιγματική κατάσταση.

  • ταύρος

Προσπάθησε να μην νιώθεις υπερβολική αβεβαιότητα, εξαιτίας της ιδιαίτερης προσοχής που δείχνεις, απέναντι στον εαυτό σου αυτή τη στιγμή. Μπορεί να σκέφτεσαι πως λειτουργώντας έτσι, εστιάζεις περισσότερο στις δικές σου ανάγκες απ’ ότι του συντρόφου σου…αλλά δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Για να είσαι καλύτερη φίλη, σύντροφος ή συνεργάτης, είναι σημαντικό να κοιτάξεις μέσα σου και να βρεις απαντήσεις για όσα θέλει και χρειάζεται η καρδιά σου. Ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται τη θεραπεία, σε οποιοδήποτε τομέα του παρελθόντος σου.

  • δίδυμοι

Μπορεί να σπαταλήσεις αρκετό χρόνο, θέτοντας προτεραιότητες στα ερωτικά σου. Θα ήταν χρήσιμο να δεις πόσο ισορροπημένοι είναι οι στόχοι ή οι φιλοδοξίες που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, παράλληλα μ’ εκείνους που επιθυμείς να πετύχεις στα ερωτικά σου. Αν δεν έχεις βάλει τον εραστή σου στην εικόνα για το τι σε ανάβει… Ή δεν έχεις συζητήσει μαζί του για το πώς μπορεί να σε βοηθήσει μια συνεργασία ανάμεσά σας, τότε η υποκίνηση μιας τέτοιας συζήτησης θα οδηγήσει σε κάτι ιδιαίτερο! Αν δεν είναι μαγικό…θα γίνει!

  • καρκίνος

Κάτι μπορεί να διαταράξει τα ερωτικά σου ή τη σχέση σου αυτό το διάστημα. Αυτό μπορεί να σημαίνει, πως ένιωθες ικανοποιημένη και άνετη με τον τρόπο που κυλούσαν τα πράγματα μέχρι τώρα. Μπορεί ο εραστής σου να σε πιέζει να αλλάξει κάτι ανάμεσά σας, και να μεταφερθεί σε άλλο επίπεδο, για το οποίο εσύ, δεν είσαι έτοιμη. Μπορεί όμως να παρεμβαίνει σκόπιμα στην ομαλή λειτουργία της σχέσης σας, που τυχαίνει σου αρέσει όπως είναι. Γι’ αυτό, ίσως χρειαστεί να δηλώσεις ανοιχτά και ειλικρινά τις απόψεις σου, αν αυτή η νέα κατεύθυνση δε σου ταιριάζει.

  • λέων

Ίσως δεν βρίσκεις κανένα λόγο, να συγκρατείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Κάτι, μπορεί να είναι αξιοθαύμαστο και σέξι σε ένα επίπεδο, αλλά δυνητικά προβληματικό σε άλλο. Θα εκπλαγείς επίσης από το γεγονός πως ο εραστής σου παρερμηνεύει εσφαλμένα την ανέμελη στάση σου, σαν απότομη και σκληρή. Μπορεί να σε ανακουφίζει το να λες όσα σκέφτεσαι, αλλά θα δημιουργήσει αργότερα καταστάσεις, που θα χρειαστούν προσεκτικότερο χειρισμό.

  • παρθένος

Μπορεί να υπάρχουν πολύ περισσότερα θέματα στη σχέση σου, απ’ όσα φαίνονται αυτή τη στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορείς για οτιδήποτε παραπλανητικό, αλλά οι κοσμικές συνθήκες θα σε κάνουν να εστιάσεις περισσότερο στους εξωτερικούς παράγοντες που σχετίζονται με τα ερωτικά σου, από ό, τι βρίσκεται πίσω απ’ αυτά. Θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο, και ουσιαστικό βάθος στη σχέση σου, αν αποφασίσεις να κάνεις περισσότερα, από το ν’ ασχοληθείς μόνο επιφανειακά.

  • ζυγός

Θα έχεις σταθερές ιδέες για το πώς να ενισχύσεις την αρμονία στη σχέση σου. Αλλά αυτές πρέπει να τις αναφέρεις ανοιχτά. Διαφορετικά, θα συνεχίσεις με την πεποίθηση ότι ο εραστής σου, συμφωνεί με τις απόψεις σου… όταν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχεις δίκιο να θέλεις να υπάρχει ισορροπία στη σχέση σας, αλλά η επικοινωνία είναι το σημαντικότερο μέρος των σχεδίων που έχεις κάνει, για τις αλλαγές που ετοιμάζεις.

  • σκορπιός

Οι επαγγελματικές επιδιώξεις ή η ανάγκη να εστιάσεις σε κάτι που σε ευχαριστεί, θα επηρεάσει την ισορροπημένη ατμόσφαιρα στη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Δεν θέλεις να είσαι βαρετή και να δίνεις όλη σου την προσοχή στην καριέρα σου! Ούτε όμως θέλεις να κινδυνέψεις ν’ αφήσεις μια επαγγελματική ευκαιρία να γλιστρήσει μέσα από τα δάχτυλά σου. Μην φθείρεσαι από δυσαρέσκεια και απογοήτευση. Αυτό είναι άχρηστο και ανθυγιεινό. Προσπάθησε καλύτερα να φέρεις περισσότερη ευθυμία στην επαγγελματική και την ερωτική σου ζωή. Αυτό ίσως χρειαστεί, τη συνεργασία και των δύο.

  • τοξότης

Αν έχεις λεπτές ενδείξεις πως πρέπει να φροντίσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, τότε είναι σημαντικό να μην τις παραβλέψεις ή να τις αγνοήσεις. Το να είσαι η καλύτερη που μπορείς να είσαι για τον εραστή σου, σημαίνει πως πρέπει να βρεις μια στρατηγική για να κάνεις μερικές βελτιώσεις, που μπορεί να ενισχύσουν την αυτοεκτίμηση και τη λίμπιντο σου!

  • αιγόκερως

Μπορεί να νιώθεις άνετα με τους περιορισμούς που υπάρχουν στη σχέση σου. Ίσως αυτοί να προστατεύουν την καρδιά σου ή σε βοηθούν να αποφεύγεις τη λήψη μέτρων, που απαιτούν σημαντική σκέψη. Ωστόσο, ακόμη κι εσύ, μπορεί σύντομα να κουραστείς να «παίζεις εκ του ασφαλούς». Αν θέλεις λίγη σπιρτάδα ή μερικές συγκινήσεις στα ερωτικά σου, τότε δοκίμασε να δείξεις τον τρόπο, για να συμβεί τώρα!

  • υδροχόος

Αν και νιώθεις πως έχεις σκεφτεί ένα σχέδιο που περιλαμβάνει εσένα και τον εραστή σου, ίσως αναγκαστείς να δεχτείς πως θα γίνει πιο περίπλοκο, με κάποιο τρόπο. Μπορεί επίσης ο εραστής σου να έχει αντιρρήσεις γι’ αυτό που πιστεύεις πως είναι απλό και λειτουργικό. Αν πρέπει να συζητήσετε γι’ αυτό το σχέδιο και για τις τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν, τότε συμμορφώσου πρόθυμα και θετικά. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να βρεθεί πιο εύκολα κοινό έδαφος και να προχωρήσετε.

  • ιχθύες

Μπορεί μια αίσθηση ανησυχίας, να διοχετεύεται παραγωγικά, θετικά και ευχάριστα! Μόλις καταφέρεις να μετατοπίσεις την εστίασή σου από όσα σε κουράζουν, σε ιντριγκάρουν ή αιχμαλωτίζουν την φαντασία σου, θα διαπιστώσεις πως ο εραστής σου, θ’ αντιληφθεί αμέσως τις αυθόρμητες ερωτικές δονήσεις σου. Η θετική σου στάση η ανεμελιά και η επιπολαιότητά σου, μπορεί να είναι πιο ελκυστικά, απ’ ό,τι πιστεύεις. Χρησιμοποίησέ τα….ανελέητα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments