Αθλητισμός

Πέδρο Ενρίκε: Κρίσιμες επαφές για το μέλλον του

Πέδρο Ενρίκε: Κρίσιμες επαφές για το μέλλον του
Πέδρο Ενρίκε: Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να έχει επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Πέδρο Ενρίκε: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει στρέψει την προσοχή του στα παιχνίδια με τον Άγιαξ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει να τρέχουν κάποια άλλα ζητήματα. Ένα από τα ζητήματα που υπάρχουν έχουν να κάνουν με το μέλλον του Πέδρο Ενρίκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο έμπειρος εξτρεμ επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Αστάνα τον Ιανουάριο και παρά το γεγονός ότι έμεινε στο ρόστερ, δεν έπαιξε όσο θα ήθελε.

Η περίπτωση του είναι ένα από τα ανοιχτά ζητήματα για τους ανθρώπους της ομάδας. Ο μάνατζερ του παίκτη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και για να έχει επαφές με τους “ασπρόμαυρους”. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι κρίσιμα και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο. Το συμβόλαιο του Ενρκίκε ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να παρθεί άμεσα μια απόφαση.

Πέδρο Ενρίκε: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Ο Σέζαρ Σαντάνα είχε ξεκαθαρίσει τι ζητά ο πελάτης του για να ανανεώσει (το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο) και πλέον αναμένεται η τελική απόφαση του ΠΑΟΚ που δεν αποκλείεται να συνδυάζεται, αν προχωρήσει η ανανέωση, και με δανεισμό. Τέλος, ακόμη και το σενάριο πώλησης είναι ανοιχτό εφόσον προκύψει σοβαρή πρόταση. Σε κάθε περίπτωση το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Την περασμένη σεζόν ο Πέδρο Ενρίκε φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ σε 20 παιχνίδια και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα έξι φορές, ενώ έδωσε και μια ασίστ. Στο παρελθόν έχει δοθεί δανεικός σε Καραμπάγκ και Αστάνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments