Ελλάδα

Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη στη Βουλγαρία ο αδερφός του εκτελεστή

Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη στη Βουλγαρία ο αδερφός του εκτελεστή
Δολοφονία Μακρή: Στη Βουλγαρία συνελήφθη ο αδερφός του εκτελεστή του γνωστού επιχειρηματία.

Δολοφονία Μακρή: Η υπόθεση της εκτέλεσης του γνωστού επιχειρηματία σόκαρε την κοινή γνώμη πριν από μερικούς μήνες. Ο Γιάννης Μακρής βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του όταν κάποιος άγνωστος τον πλησίασε και από απόσταση αναπνοής τον “γάζωσε” με το όπλο του. Αυτή η υπόθεση δεν απασχολεί μόνο τις Ελληνικές αρχές, αλλά και αυτές της Βουλγαρίας. Συγκεκριμένα η αστυνομία της γειτονικής χώρας προχώρηση στην σύλληψη του αδερφού και συνεργού του εκτελεστή. Θυμίζουμε ότι ο δολοφόνος βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρχών.

Ο συνεργός είχε αποφύγει να επιστρέψει στη Βουλγαρία, αλλά τελικά έκανε το λάθος να γυρίσει στην πατρίδα του. Αυτή η πληροφορία έφτασε στην Αστυνομία της Βουλγαρίας που τον περίμενε καθώς είχε μάθει πως βρίσκεται σε κάποια άλλη Βαλκανική χώρα. Τελικά τα ξημερώματα της Τρίτης (30/7) πέρασε τα σύνορα. Μετά από επιχείρηση της βουλγαρικής αστυνομίας σε κρησφύγετο του, ο Βούλγαρος συνελήφθη και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι ελληνικές αρχές για τη σύλληψη.

Δολοφονία Μακρή: Στα χέρια των αρχών ο συνεργός του δράστη

Ο συγκεκριμένος άντρας ήταν αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον εκτελεστή του Γιάννη Μακρή με το οποίο διέφυγε αμέσως μετά τη δολοφονία, έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας.  Σε βάρος του Βούλγαρου υπάρχει διεθνές ένταλμα σύλληψης και αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα και οι Έλληνες αστυνομικοί ελπίζουν πως εκείνος ίσως «σπάσει» τη σιωπή του και αποκαλύψει το κίνητρο πίσω από τη στυγερή δολοφονία του Μακρή.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχε καταφέρει, λίγους μήνες μετά τη δολοφονία, να συλλάβει έναν 31χρονο Βούλγαρο επαγγελματία εκτελεστή «συμβολαίων θανάτου», για τον οποίο υπήρχαν ατράνταχτα στοιχεία πως ήταν ο άνθρωπος που σκότωσε στις 31 Οκτωβρίου του 2018 έξω το το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας τον Γιάννη Μακρή, την ώρα που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητο του. Όπως είχε προκύψει από τα στοιχεία, ο 31χρονος από το σημείο της δολοφονίας διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος αδερφός του. Μάλιστα την επομένη της εκτέλεσης, τα δυο αδέλφια έφυγαν από Ελλάδα για Βουλγαρία, με ΚΤΕΛ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments