Αθλητισμός

Super League 1: «Ψαλίδι» 45% στα τηλεοπτικά – Δεν ξεκινάει η Super League 2

Super League 1: «Ψαλίδι» 45% στα τηλεοπτικά – Δεν ξεκινάει η Super League 2
Super League 1: Μείωση της τάξεως των 45% θα υπάρχει σύμφωνα με το νεότερο πλάνο στα τηλεοπτικά συμβόλαια της SL1 από την ΕΡΤ.

Super League 1: Πριν τις εκλογές είχε γίνει γνωστό ότι η ΕΡΤ έκανε μεγάλη προσπάθεια με πολλά χρήματα προκειμένου να κλέισει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ είχε ήδη τον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν μετά την αλλαγή της κυβέρνησης. Τελικά η κρατική τηλεόραση όχι μόνο δεν εξασφάλισε τα δικαιώματα των δυο “δικεφάλων”, αλλά όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει σε μεγάλες περικοπές.

Σύμφωνα με το Gazzetta.gr η πρόθεση των ανθρώπων της ΕΡΤ είναι να προχωρήσουν σε “ψαλίδι” που φτάνει το 45%. Η περικοπές αναμένονται μεγαλύτερες στην Super League 2. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι για τη δεύτερη κατηγορία θα υπάρξει μείωση της τάξη του 60%. Φυσικά με αυτά τα δεδομένα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super league 2.

Super League 2: “Εμείς δεν ξεκινάμε έτσι”

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος εκ μέρους της SL2 τόνισε πως με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αναλυτικά όσα είπε στο Gazzetta.gr: Κάναμε μία επαφή με την ΕΡΤ. Ο κ. Δρόσος μας ενημέρωσε ότι προτίθεται να κάνει μία μείωση γύρω στο 60% και εμείς αποφασίσαμε εκείνη την στιγμή ότι πρώτον δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα. Δεύτερον πως δεν δεχόμαστε καμία μείωση. Ούτε καν 10%. Θέλουμε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα γιατί ματώσαμε για να μπούμε πέρυσι λόγω της αναδιάρθρωσης.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πάρουμε αυτά τα χρήματα. Ακόμα και μέσω των στοιχηματικών, που δεν παίρνουμε τίποτα. Εμείς δεν ξεκινάμε». Μάλιστα από την ίδια πλευρά τονίστηκε πως η μείωση της SL1 θα είναι στο 45%. Η SL2 θα έχει έκτακτο Δ.Σ. την Παρασκευή και εκεί θα δει τις επόμενες ενέργειές της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments