Τεχνολογία

Nintendo Switch: Άνοδος ελέω Super Mario, στα προσεχώς το Outer Worlds

Nintendo Switch: Άνοδος ελέω Super Mario, στα προσεχώς το Outer Worlds
Nintendo Switch: Το Super Mario Maker δίνει... πόντους ανόδου στην κονσόλα, η οποία ετοιμάζεται να λανσάρει και το "Outer Worlds.

Nintendo Switch: Η εταιρεία –που πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία lite έκδοσης– γνωστοποίησε ότι έχει διαθέσει 36.8 εκατομμύρια μονάδες, παρουσιάζοντας ανοδικές τάσεις λόγω της παρουσίας του Super Mario Maker 2. Ο εν λόγω τίτλος έχει συνεισφέρει σε πωλήσεις 2.42 εκατομμυρίων μονάδων σε διάστημα τριών ημερών! Σε γενικές γραμμές, τα πράγματα στη Nintendo βαίνουν καλώς, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε άνοδο ύψους 13.2% σε ετήσια βάση. Ίδια αποτελέσματα βλέπουμε και στον τομέα του software, με αύξηση ύψους 22.62 εκατομμυρίων μονάδων και ποσοστό βελτίωσης στο διόλου ευκαταφρόνητο 25.9%.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας θα πρέπει να… πίνει νερό στο όνομα του δημιουργού του Super Mario Maker. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που βγήκε στις 28 Ιουνίου και την πρώτη ημέρα του Ιούλη έγινε γνωστό πως διατέθηκαν σχεδόν 2.5 εκατομμύρια κομμάτια, ξεπερνώντας τίτλους όπως το Crash Team Racing: Nitro-Fueled και το Mortal Kombat 11. Η Nintendo ενημέρωσε επίσης την λίστα με τους τίτλους που είχαν καλύτερες πωλήσεις στο Switch και την πρωτιά έχει το Mario Kart 8 Deluxe, με 17.8 μονάδες.

Έρχεται το “Outer Worlds”

Καλά νέα για τους fans του τίτλου, καθώς οι εταιρείες Obsidian Entertainment και Private Division που… ευθύνονται για το development του τίτλου, ανακοίνωσαν πως το παιχνίδι θα καταφθάσει και στο Nintendo Switch. Συγκεκριμένα, την έκδοση για το Nintendo Swietch την έχει αναλάβει το στούντιο Virtuos. . Το The Outer Worlds θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για τα PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ αργότερα θα καταφθάσει και στο Nintendo Switch.

Το παιχνίδι τοποθετείται σε ένα μελλοντικό σύμπαν, στην εποχή του εποικισμού άλλων πλανητών. Ο ήρωας του game ξυπνάει από τον κυρογενετικό του ύπνο μόνο για να διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι επιβάτες βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση αδρανοποίησης και ξεκινά ένα ταξίδι σε μια κοντινή αποικία για να διερευνήσει την αληθινή φύση των εταιρειών. Το παιχνίδι διαθέτει πολλές επιλογές και μία διακλαδωτή ιστορία που διαμορφώνεται ανάλογα με τις επιλογές του παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments