Video

Ζάκυνθος: Οδηγός χτυπάει τουρίστα σε διάβαση (vid)

Ζάκυνθος: Οδηγός χτυπάει τουρίστα σε διάβαση (vid)
Ζάκυνθος: Βίντεο - σοκ ήρθε στη δημοσιότητα, με τουρίστα να παρασύρεται από οδηγό.

Ζάκυνθος: Στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν γίνει αρκετά ατυχήματα. Με αποτέλεσμα κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής να έχουν τονίσει πολλές φορές προς τους αρμόδιους φορείς πως πρέπει να γίνει κάτι για να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Για ακόμα μια φορά υπήρξε ένα περιστατικό το οποίο μάλιστα καταγράφηκε σε κάμερα. Κι ευτυχώς δεν είναι άσχημη κατάληξη.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται καθαρά τουρίστες να περιμένουν στη διάβαση προτού επιχειρήσουν να περάσουν το δρόμο στο χωριό Αγράσι. Ξαφνικά, ενώ ένα αυτοκίνητο σταματά προκειμένου να διασχίσουν το δρόμο, ένα άλλο ΙΧ έρχεται με φόρα και χτυπά τον τουρίστα, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr ευτυχώς ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του. Οπως φαίνεται στο βίντεο πιο πίσω βρίσκεται ένα μικρό παιδί το οποίο εάν βρισκόταν στη θέση του ανήλικα θα είχε χτυπήσει πολύ άσχημα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, ωστόσο οι οδηγοί συνεχίζουν να μην δίνουν ιδιαίτερη βάση στα λεγόμενά τους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments