Αθλητισμός

Γιόαν Μολό: “Απέρριψε δύο προτάσεις για τον Παναθηναϊκό”

Γιόαν Μολό: “Απέρριψε δύο προτάσεις για τον Παναθηναϊκό”
Γιόαν Μολό: Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport ο Γάλλος απέρριψε προτάσεις... εκατομμυρίων για τα μάτια του Παναθηναϊκού. Σενάριο τραβηγμένο, πάντως, αν σκεφτούμε πως υπέγραψε για 200.000 ευρώ.

Γιοάν Μολό: Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την μεταγραφή του στο «τριφύλλι» ο Γάλλος εξτρέμ στάθηκε στο project που τον έπεισε. Η προτεραιότητα του αυτή επιβεβαιώθηκε και εμπράκτως, μετά την στάση που κράτησε ο Μολό σε προτάσεις που δέχτηκε και θα γέμιζαν τον λογαριασμό του με περισσότερα χρήματα από όσα λάβει στον Παναθηναϊκό.

Όπως τονίζει η εφημερίδα «Live Sport», ο έμπειρος άσος δέχτηκε εντυπωσιακές προσφορές από κλαμπ σε Κίνα και Σαουδική Αραβία, με την πρώτη να αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ και την δεύτερη να ξεπερνά το 1 «χαρτί». Παρόλα αυτά, το πλάνο του Παναθηναϊκού κέρδισε τον Μολό ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας στους «πράσινους».

O Μολό ανακοινώθηκε χθες από τον Παναθηναϊκό και οι δηλώσεις του ήταν… εντυπωσιακές, αφού κάλεσε τον κόσμο να κάτσει αναπαυτικά και να τον απολαύσει. «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Ελπίζω να δω πολύ κόσμο στο γήπεδο γιατί μπορώ να υποσχεθώ ότι τη νέα σεζόν θα δουν ωραία πράγματα, νίκες και στοιχεία που θα τους ικανοποιήσουν. Προτρέπω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να καθίσουν αναπαυτικά στις θέσεις τους γιατί από εμένα θα δουν διαφορετικά πράγματα. Εγώ επέλεξα να έρθω στον Παναθηναϊκό για το project, όχι για τα χρήματα.

Ξέρω ότι βρίσκομαι σε ένα ιστορικό σύλλογο με πολλούς τίτλους, ο οποίος χρειάζεται να πάει βήματα μπροστά. Για να το κάνει αυτό χρειάζεται καλύτερους ποδοσφαιριστές και είμαι εδώ γι’ αυτό, να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει επίπεδο, να πάει όσο ψηλότερα γίνεται, τους συμπαίκτες μου να βελτιωθούν και τους μικρότερους σε ηλικία να αναπτυχθούν», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιοάν Μολό μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments