Αθλητισμός

Μάριος Σιαμπάνης: Τον θέλει δανεικό ο Πανιώνιος

Μάριος Σιαμπάνης: Τον θέλει δανεικό ο Πανιώνιος
Μάριος Σιαμπάνης: Σϋμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πανιώνιος θέλει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Μάριος Σιαμπάνης: Ο Πανιώνιος «σκαλίζει» την αγορά για διαθέσιμους νεαρούς ποδοσφαιριστές και μία από τις λύσεις που εξετάζονται είναι ο δανεισμός του νεαρού τερματοφύλακα από τον Ολυμπιακό. Οι «κυανέρυθροι» έχουν περιορισμό στις μεταγραφές λόγω τιμωρίας και πέρα από την μοναδική μεταγραφή ξένουν (Αραμπούλι) δύνανται να αποκτήσουν όσους Έλληνες κάτω των 23 επιθυμούν. Μία από τις περιπτώσεις που κυκλοφορούν στο ρεπορτάζ της ομάδας του Άκη Μάντζιου είναι ο Μάριος Σιαμπάνης.

Ο 19χρονος πορτιέρε δεν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό μετά και την απόκτηση του Αλέν, με τον πλάνο να προβλέπει τον δανεισμό του. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα «Sportime» ο Πανιώνιος έχει στην λίστα του Σιαμπάνη ώστε να αποτελέσει μέλος της τριάδας των τερματοφυλάκων της νέας σεζόν.

Ωστόσο οι κυανέρυθροι δε μένουν μόνο εκεί, αφού έχουν ρίξει… δίχτυα και στον Παναθηναϊκό για δανεικούς ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα ζήτησαν με τη μορφή δανεισμού τον Αργύρη Καμπετσή και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Οι ιθύνοντες του «Τριφυλλιού» στην περίπτωση του Καμπετσή απάντησαν αρνητικά, ωστόσο όπως φαίνεται συζητούν με τους «κυανέρυθρους» για την περίπτωση του 19χρονου εξτρέμ, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την πλευράς του Πανιώνιου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί τελική απόφαση, κάτι τέτοιο όμως πιθανότατα θα έχει άμεση σχέση και από την κατάληξη της υπόθεσης του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Σε περίπτωση που ο Έλληνας εξτρέμ πωληθεί σε ομάδα του εξωτερικού, τότε ο Εμμανουηλίδης δύσκολα θα αποχωρήσει από το «πράσινο» ρόστερ, αφού αυτόματα θα μείνει κενή μία θέση στις πτέρυγες. Αν όχι, και δεδομένης της απόκτησης του Γιοάν Μολό, τότε οι πιθανότητες θα αυξηθούν, αλλά και πάλι τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments