Πολιτισμός

Αύγουστος 2019: Οι πιο “δυνατές” συναυλίες του μήνα

Αύγουστος 2019: Οι πιο “δυνατές” συναυλίες του μήνα
Αύγουστος 2019: Με Σωκράτη Μάλαμα, Σπύρο Γραμμένο, Mahmut Orhan, Gadjo Dilo και Σταμάτη Κραουνάκη σε πρόγραμμα για όλα τα γούστα.

Αύγουστος 2019: Ο όγδοος μήνας του έτους και κατά την άποψη πολλών, ο πιο ερωτικός του καλοκαιριού έκανε την εμφάνισή του σήμερα. Όσοι απολαμβάνετε την άδειά σας, ή ακόμη κι αν εργάζεστε, έχετε όρεξη να λάβετε μέρος στα καλύτερα μουσικά events του μήνα, ο παρακάτω οδηγός είναι ό,τι πρέπει. Το pagenews.gr συγκέντρωσε μερικά από τα πιο “δυνατά” live του μήνα και σας τα παρουσιάζει.

Σωκράτης Μάλαμας στη Ραφήνα (1 Αυγούστου)

Αν είστε από αυτούς που τους αρέσουν τα παραμύθια και τα κάτοπτρα, αν έχετε ταξιδέψει με χάρτη ή χωρίς, σε ασύλληπτους λαβυρίνθους του νου και σε ασπρόμαυρες ιστορίες, αν βάζετε στο repeat #tasketa, αν σας αρέσει να τραγουδάτε μαζί με το πλήθος σε γεμάτα θέατρα για τέσσερις ώρες, τότε δεν γίνεται να λείπετε από τις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα.

Ο Σωκράτης υπόσχεται να «φοράει» τα καλύτερά του: τα πιο αγαπημένα του (σας) τραγούδια, τα πιο σκοτεινά, τα φωτεινά και τα χιλιοτραγουδισμένα ή μία απρόβλεπτη ροή που σίγουρα θα συγκινήσει και θα μας ενώσει πάλι.

Παρέα με την εκλεκτή μπάντα του και το χαμογελαστό ταλαντούχο κορίτσι που τον συνοδεύει τα δύο τελευταία χρόνια, την Ιουλία Καραπατάκη.

Μαζί του επί σκηνής: Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Μπάσο Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, τραγούδι Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο, μπουζούκι Νίκος Παραουλάκης: Νέυ Τίτος Καργιωτάκης & Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ηχοληψία Χρήστος Λαζαρίδης: Σχεδιασμός φώτων Δημήτρης Κατέβας: Τεχνικός σκηνής

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:

Εισιτήρια: Προπώληση: 12€ Ταμείο: 14€

Προπώληση: www.ticketmaster.gr

Σπύρος Γραμμένος και Πάνος Φραγκιαδάκης στη Δραπετσώνα (3 Αυγούστου)

Ο Σπύρος Γραμμένος ο χοντρούλης, αυτός με τις τιράντες και ο Πάνος Φραγκιαδάκης ή Φράγκιας ή το δεύτερο συνθετικό από τους Χατζηφραγκέτα, βάζουν τα δυνατά τους, μαζεύουν τα κομμάτια τους και τραγουδάνε ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Καινούρια τραγούδια έχουν, παλιά τραγούδια έχουν, προβλήματα έχουν και όλα αυτά μαζί τα αδειάζουν στην σκηνή. Η καλύτερη στιγμή της παράστασης είναι εκεί που προσπαθώντας να βγάλουν σέλφι, μπλέκονται σε κάτι καλώδια και πέφτουν επάνω στα ντραμς. Η διάρκεια της παράστασης είναι περίπου όσο χρειάζεται.

Μαζί τους: Κώστας Μιχαλός – κιθάρες Χριστός Καλκάνης – κλαρινέτο, πλήκτρα Άλεξ Μυλωνάς – μπάσο Χάρης Παρασκευάς – τύμπανα

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Ώρα: 21:00

Τιμή εισιτηρίων: Είσοδος ελεύθερη

Gadjo Dilo στο Πάρκο Εργατιάς στη Δραπετσώνα (4 Αυγούστου)

Πριν από 10 χρόνια έξι φίλοι με κοινή αγάπη για την Gypsy Jazz μουσική συναντήθηκαν. Έτσι δημιουργήθηκαν οι Gadjo Dilo , το συγκρότημα που κατάφερε μέσα από τις διασκευές του , να συστήσει ουσιαστικά την Manouche μουσική στο ευρύ κοινό!

10 χρόνια αργότερα …

Μετά από δύο studio album με ξεχωριστές διασκευές που οι περισσότεροι κάπου έχουμε σιγοτραγουδήσει , αναρίθμητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και σημαντικές συνεργασίες , οι Gadjo Dilo ξεκινάνε για άλλη μια φορά τα καλοκαιρινά τους ταξίδια.

Σε κάθε σταθμό της μουσικής βόλτας τους θα ακούσουμε και κομμάτια από το τρίτο τους album , που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019 και το οποίο θα αποτελείται κυρίως από πρωτότυπες συνθέσεις του συγκροτήματος

10 Χρόνια Gadjo Dilo ,10 Χρόνια Gypsy Swing!

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Ώρα: 21:00

Τιμή εισιτηρίων: Είσοδος ελεύθερη

Mahmut Orhan στο Bolivar (5 Αυγούστου)

Το Σάββατο 3 Αυγούστου επιστρέφουν στο Bolivar Beach bar οι soulful deep house ήχοι του σπουδαίου κι ανερχόμενου Τούρκου παραγωγού Mahmut Orhan. Ετοιμαστείτε για μια από τις πιο ατμοσφαιρικές βραδιές του Bolivar, με έναν από τους καλύτερους Dj της γενιάς του που θα μας απογειώσει. Support Dj Set Dino MFU & Steph.

Ο Τούρκος Superstar Mahmut Orhan, ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια της dance σκηνής, παρουσιάζει έναν φρέσκο συνδυασμό soulful deep house και groovy indie dance ήχων, τα οποία διανθίζει εξαιρετικά με worldly elements από τις προσωπικές του πολιτιστικές εμπειρίες. Γεννημένος εξάλλου στη Μπούρσα της γειτονικής μας Τουρκίας δε θα μπορούσε παρά να έχει επηρεαστεί από τον ποικιλόμορφα ακούσματα της Ανατολής.

Πληροφορίες: Ημερομηνίες: Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Doors Open: 21:00

Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα (cocktails – special drinks + 3€)

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

Σταμάτης Κραουνάκης + Σπείρα Σπείρα στο Mohito Bay (6 Αυγούστου)

Το λατρεμένο λαϊκό πρόγραμμα της Αθήνας φοράει τα καλοκαιρινά του και πάει παραλία. Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα δίνουν ραντεβού την Τρίτη 6 Αυγούστου στο καταπληκτικό «Mojito Bay» στην Αγία Μαρίνα, για το ωραιότερο πάρτυ του καλοκαιριού, πάνω στη θάλασσα.

Όλοι εκεί!

Η ομάδα που άλλαξε τη νύχτα:

Χρήστος Γεροντίδης: φωνή, καχόνε Σάκης Καραθανάσης: φωνή, κιθαρόνι, καχόνε Σταμάτης Κραουνάκης: φωνή, πιάνο Κώστας Μπουγιώτης: φωνή, καχόνε Βασίλης Ντρουμπoγιάννης: πιάνο Βάιος Πράπας: φωνή, κιθάρες, μπουζούκι Νίκος Σταδιάτης: φωνή, ακορντεόν Γιώργος Στιβανάκης: φωνή, μαράκες, ντέφι Γιώργος Ταμιωλάκης: τσέλλο

Πληροφορίες:

Ημερομηνίες: Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος 15 €

Προπώληση : Ticketservices+Public

Kρατήσεις: Mojito Bay – 22910 78950 6981 52 9363 & 6976 645 687 (10.00-22:00)

Μίλτος Πασχαλίδης στο Βεάκειο Θέατρο (26 Αυγούστου)

Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα με δεκάδες εμφανίσεις, ο Μίλτος Πασχαλίδης, μετά την SoldOut συναυλία του στο Θέατρο Βράχων, συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία και έρχεται στον Πειραιά και το Βεάκειο Θέατρο την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος έρχεται στον Πειραιά, με πολλή διάθεση, έτοιμος για μια αξέχαστη βραδιά.

Μια βραδιά μεγάλη με μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς,» αλλά και τις νέες του επιτυχίες και απρόβλεπτες επιλογές.

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 13 € πρώτα εισιτήρια (εξαντλήθηκαν) 15 € γενική είσοδος 10 € (παιδιά κάτω των 10 ετών)

Προπώληση: TICKET SERVICES – εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου – τηλεφωνικά: 2107234567  – online: www.ticketservices.gr  – PUBLIC (+1€ ανά εισιτήριο)

Παύλος Παυλίδης + B – Movies στην Ελευσίνα

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies ταξιδεύουν το καλοκαίρι του 2019 σε όλη την Ελλάδα για να μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα.

Opening Act: Next Time Passions

Οι B-movies εδώ και χρόνια στο πλευρό του Παύλου Παυλίδη δε σταματούν ανανεώνονται, να πειραματίζονται και να μας δίνουν πάντα κάτι το διαφορετικό στις εμφανίσεις τους.

Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζουν τον νέο τους δίσκο και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τραγούδια που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, αλλά και άλλα που έχουν ήδη γίνει γνωστά από το καινούριο τους υλικό.

Φυσικά, δεν πρόκειται να λείψει και η αναδρομή σε όλη τη μουσική πορεία του Παύλου Παυλίδη, τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών, όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του. Σας περιμένουμε …

Πληροφορίες:

Ημερομηνίες: Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Ώρα έναρξης : 20:30

Γενική είσοδος : 5€

Προπώληση: www.viva.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments