Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (1/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (1/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (1/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (1/8/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

  • Κριός

Ποιος χρειάζεται μια πρόκληση; Σίγουρα εσείς για να δραστηριοποιηθείτε. Τα πρότυπά σας έχουν βυθιστεί και είναι καιρός να αναβαθμιστούν. Συζητήστε με κάποιον/α που θεωρείτε πιο έξυπνο/η από εσάς. Θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση.

  • Ταύρος

Το να αισθάνεστε ανεπαρκείς επειδή δεν έχετε όλες τις απαντήσεις δεν είναι τρόπος να ζείτε. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, κανένας δεν θεωρεί ότι έχετε τις λύσεις για όλα τα προβλήματα. Όταν αποβάλλετε την ανάγκη σας να θέλετε να διορθώνετε τα πάντα, τότε θα διοχετευθεί άφθονη νέα ενέργεια στη ζωή σας.

  • Δίδυμοι

Σήμερα έχετε ακόρεστη δίψα για μάθηση. Είστε τυχεροί. Μην εκπλαγείτε αν καταλήξετε σε ένα βιβλιοπωλείο, μια βιβλιοθήκη ή κάποιο άλλο μέρος μετάδοσης γνώσης. Ποιον/ποια μπορεί να γνωρίσετε; Αναμφίβολα κάποιον/α πνευματώδη.

  • Καρκίνος

Μερικές φορές το σύμπλεγμα κατωτερότητάς σας μπορεί να γίνει γοητευτικό. Ωστόσο, τώρα, έχει πάψει να θεωρείται χαριτωμένο. Κανείς δεν έχει το κουράγιο να σας επιβεβαιώνει διαρκώς – η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που πρέπει να προέλθει από μέσα σας. Αν έχετε καιρό να πιάσετε κουβέντα με κάποιον άγνωστο, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

  • Λέων

Εσείς υπερβολικά θρησκευόμενοι; Όχι ιδιαίτερα. Πνευματικά άτομα; Απόλυτα! Και αν δεν έχετε ποτέ διερευνήσει τον κόσμο των ραντεβού σαν να πρόκειται για θέμα πίστης, ίσως θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Συμμετέχετε σε μια ομάδα στην ενορία σας, γνωρίστε μια νέα θρησκεία ή ξεκινήστε διαλογισμό. Κάπου εκεί είναι βέβαιο ότι σας περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

  • Παρθένος

Πριν μπείτε σε μια ερωτική δέσμευση – μακροχρόνια ή μη – κάντε αυτό που κάνετε καλύτερα: Αναλύστε όλα τα δεδομένα και πληροφορηθείτε προκαταβολικά για όλα τα γεγονότα. Αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αναζητήσετε πληροφορίες για αυτό το άτομο στο διαδίκτυο ή να ανακρίνετε τους κοινούς σας φίλους, θα πρέπει να το κάνετε.

  • Ζυγός

Το να κρύψετε τα πραγματικά σας συναισθήματα τώρα μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Οπότε αν αισθάνεστε εντελώς ξενερωμένοι με αυτό τον βλακα με τον οποίο συμφωνήσατε να βγείτε ραντεβού να είστε ο εαυτός σας. Αν δεν έχετε σκοπό να τον ξαναδείτε μην τους αφήσετε να πιστεύουν το αντίθετο.

  • Σκορπιός

Μην παρασύρεστε – ένα από τα μεγαλύτερα σας προτερήματα είναι ότι ξέρετε τα όριά σας. Και για αυτό ακριβώς το λόγο θέτετε εφικτούς, βραχυπρόθεσμους στόχους. Αλλά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, έχετε θέσει τον πήχη υπερβολικά ψηλά. Αν κάποιος/α είναι εκτός των δυνατοτήτων σας, αποδεχτείτε το και προχωρήστε παρακάτω.

  • Τοξότης

Είστε πρόθυμοι να πάτε στα βαθιά αλλά όταν η συζήτηση αγγίζει πιο προσωπικά θέματα, κάνετε πίσω. Αν δεν νιώθετε έτοιμοι να αποκαλύψετε τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις ή άλλες προσωπικές πληροφορίες κατά την διάρκεια ενός ραντεβού, μην το κάνετε.

  • Αιγόκερως

Αν οι άλλοι νομίζουν ότι είστε διστακτικοί, είναι γιατί πράγματι είστε. Πριν κάνετε την κίνησή σας προς κάποιο πρόσωπο σε ερωτικό επίπεδο, θέλετε να είστε σίγουροι ότι κάνετε το σωστό. Δεν είναι κακό αυτό. Απλά μην το πολυσκέφτεστε και χάσετε την ευκαιρία σας. Μια μικρή καθυστέρηση θα αξίζει τον κόπο μακροπρόθεσμα.

  • Υδροχόος

Δυσκολεύεστε να φανείτε ανοιχτόμυαλοι. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που το κρεββάτι σας είναι άδειο. Έχετε δημιουργήσει την εικόνα του/της τέλειου/τέλειας εραστή/ερωμένης και είναι λογικό τα άτομα που γνωρίζετε να μην ανταποκρίνονται στα υψηλά σας πρότυπα. Μειώστε τις απαιτήσεις σας – συμφωνήστε να συμβιβαστείτε με ένα χαρακτηριστικό που θεωρείτε το σημαντικότερο.

  • Ιχθύες

Μια αυτοκαταστροφική ενέργεια εισβάλλει στη ζωή σας και ξαφνικά η κατάσταση γύρω σας γίνεται τρελή. Καθόσασταν και παρακολουθούσατε ενώ τα πράγματα κατέρρεαν σιγά – σιγά και τώρα βρίσκεστε στη μέση του χάους. Φύγετε μακριά όσο είναι καιρός.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments