Αθλητισμός

Βόρεια Μακεδονία: Προκαλούν οι γείτονες – Με σκέτο «Μακεδονία» η ομάδα βόλεϊ (pic&vid)

Βόρεια Μακεδονία: Προκαλούν οι γείτονες – Με σκέτο «Μακεδονία» η ομάδα βόλεϊ (pic&vid)
Βόρεια Μακεδονία: Ξέχασαν τη συμφωνία των Πρεσπών οι γείτονες; Το ξέχασαν στο... τυπογραφείο; Ή απλά προκαλούν με την επιλογή να βάλουν σκέτο "Μακεδονία" στα μπλουζάκια της εθνικής τους ομάδας βόλεϊ;

Βόρεια Μακεδονία: Η Συμφωνία των Πρεσπών φαίνεται ότι τηρείται κατά το δοκούν από τους γείτονες. Τουλάχιστον αυτό δείχνει το promo video του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών στο οποίο θα συμμετάσχει και η εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της ιστοσελίδας volleyplanet.gr στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται από τις προπονήσεις της ομάδας, οι φανέλες των παικτών δεν αναγράφουν «Βόρεια Μακεδονία» αλλά «Μακεδονία». Το ίδιο συνέβη και με το επίσημο διαφημιστικό σποτ των ομάδων που δημοσιεύτηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βόλεϊ (CEV).

Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα ότι αντί για το «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» ή το «Βόρεια Μακεδονία», στις εμφανίσεις των διεθνών παικτών αποτυπώνεται μόνο το «Macedonia» παρά το γεγονός ότι, όπως αναφέρεται επίσημα στην παρουσίαση της ομάδας από τη CEV, η ονομασία της στη διοργάνωση είναι «North Macedonia».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

https://www.facebook.com/CEVEuroVolley/videos/401591437148058/?v=401591437148058

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments