Αθλητισμός

Λάζαρος Λάμπρου: Γράφουν για ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ οι Βέλγοι

Λάζαρος Λάμπρου: Γράφουν για ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ οι Βέλγοι
Λάζαρος Λάμπρου: Η Κλαμπ Μπριζ έχει στα υπόψιν της τον ακραίο επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Λάζαρος Λάμπρου: Η παραμονή του νεαρού επιθετικού στο ρόστερ του ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του ταλαντούχου φορ. Την Παρασκευή στο κόλπο της απόκτησης του Λάμπρου φέρεται να μπήκε και η Κλαμπ Μπριζ.

Η ιστοσελίδα voetbal24.be αναφέρει πως η ομάδα του Φιλίπ Κλεμέντ έχει στα υπόψιν της τον ακραίο επιθετικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Φορτούνα Σιτάρντ με τη μορφή δανεισμού. Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση του Λάζαρου Λάμπρου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, με τον νεαρό παίκτη να έχει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στην Τούμπα.

Τον περασμένο Μάρτιο η Μπριζ είχε εκδηλώσει ξανά ενδιαφέρον βλέποντας τις επιδόσεις του Λάμπρου στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με τη Φορτούνα Σιτάρντ, ακολούθησε η Άντερλεχτ, αλλά τελικά στα μέσα του Ιουνίου οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανακοίνωναν την επέκταση του συμβολαίου, με γενναία αύξηση των αποδοχών του αλλά χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

«Έχω αλλάξει πολύ και έχω βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια. Έχω ωριμάσει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και έχω πάρει και την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει ένας επιθετικός», έλεγε τη μέρα που επέστρεψε από το δανεισμό του στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έδειξε να επενδύει πάνω του, ωστόσο στο διάστημα της προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους πήρε λίγες ευκαιρίες από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Λάμπρου: «Υπέροχο συναίσθημα, σας ευχαριστώ»

Η τελευταία φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία ήταν πολύ ιδιαίτερη για τον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος επέστρεψε στο γήπεδο της Φορτούνα Σιτάρντ, με τη φανέλα της οποίας διέπρεψε την περσινή σεζόν. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο, αφού αντικατέστησε τον Δημήτρη Πέλκα στο 44′ και κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο αποθεώθηκε από τους φίλους των Ολλανδών, οι οποίοι δεν ξεχνούν την προσφορά του στο σύλλογο.

Ο νεαρός παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας πέρσι κατέγραψε 27 συμμετοχές με οκτώ γκολ και δέκα ασίστ στη Φορτούνα Σιτάρντ και όπως τόνισε και ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης, το συναίσθημα ήταν υπέροχο. Αναλυτικά ο Λάμπρου έγραψε:

«Υπέροχο συναίσθημα να παίζω εναντίον της Φορτούνα Σιτάρντ. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους της ομάδας για την υποστήριξη!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments