Αθλητισμός

Παπέ Σισέ: Επιμένει η Γουλβς – “Κοντά στην απόκτησή του”

Παπέ Σισέ: Επιμένει η Γουλβς – “Κοντά στην απόκτησή του”
Παπέ Σισέ: Η Γουλβς φαίνεται πλέον να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του αμυντικού του Ολυμπιακού.

Παπέ Σισέ: Γερά στο κόλπο της απόκτησης του Σενεγαλέζου στόπερ φέρεται να έχουν μπει οι “λύκοι”. H Γουλβς πρόσφερε αρχικά στους “ερυθρόλευκους” το ποσό των 8 εκατ. ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με τη “Live Sport” έχει ανέβει τις τελευταίες μέρες στα 10-11 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός πάντως τον περασμένο Γενάρη φέρεται να είχε απορρίψει αρκετά μεγαλύτερη πρόταση για τον Σισέ από τη Γερμανία.

Ωστόσο τα σενάρια για τον παίκτη δε σταματούν εκεί. Η Άρσεναλ φαίνεται να… παραμένει στο παιχνίδι αφού σύμφωνα με τη “Sun” ο Έμερι συμπεριλαμβάνει στους πέντε υποψήφιους στόχους του Έμερι, μαζί με τους Ντάνιελ Ρουγκάνι, Γκάρι Κέιχιλ, Ρούμπεν Ντίας και Ιμπραχίμα Κονατέ.

Το δημοσίευμα σημειώνει πως πρόκειται για μία πιο προσιτή περίπτωση, ενώ υποστηρίζει ότι οι Λονδρέζοι ήταν έτοιμοι να προσφέρουν περί τα 11 εκατ. ευρώ νωρίτερα τον Ιούλιο, πλην όμως η Γουλβς φέρεται να βρίσκεται πιο μπροστά στην κούρσα απόκτησής του.

Από τη μεριά του ο Παπέ Σισέ δεν έχει κρύψει ούτε στιγμή ότι στον Ολυμπιακό νιώθει σαν στο σπίτι του. Εξ’ άλλου στην ομάδα του Πειραιά κέρδισε πλούσια εφόδια σε αγωνιστικό επίπεδο, για να μπορέσει να πραγματοποιήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ της συνδρομητικής τηλεόρασης, Nova, η μεταγραφή του Σισέ στη Γουλβς βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ οι επαφές ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και στη διοίκηση της Γουλβς βρίσκονται σε τελικό στάδιο και ίσως τις επόμενες ημέρες υπάρξει ολοκλήρωση του deal, καθώς ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα μείνει ικανοποιημένος από το ποσό που θα εισπράξει για τον 23χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments