Πως Να

Λογαριασμός ΔΕΗ: Όλοι οι τρόποι εξόφλησής του

Λογαριασμός ΔΕΗ: Όλοι οι τρόποι εξόφλησής του
Λογαριασμός ΔΕΗ: Όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τον εξοφλήσετε, είτε με την παρουσία σας σε κατάστημα, είτε ηλεκτρονικά.

Λογαριασμός ΔΕΗ: Όλοι γνωρίζουμε τουλάχιστον έναν τρόπο με τον οποίον μπορούμε να εξοφλήσουμε τον εν λόγω λογαριασμό. Άλλοι επιλέγουν να εξοφλούν τον λογαριασμό μέσω των καταστημάτων, ενώ άλλοι επιλέγουν να το κάνουν μέσα από μερικά “κλικ”. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πληρώσετε τον λογαριασμό σας.

Μπορείτε να εξοφλήσετε τον λογαριασμό σας με τους εξής τρόπους:

• Στα καταστήματα ΔΕΗ

Εξοφλήστε το λογαριασμό σας σε οποιοδήποτε Κατάστημα ΔΕΗ, χωρίς χρέωση, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται το ακίνητό σας. Βρείτε εύκολα το Κατάστημα ΔΕΗ που σας εξυπηρετεί. Τώρα στα καταστήματα ΔΕΗ υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών με χρήση κάρτας VISA, MasterCard και Maestro. Επιπλέον των παραπάνω καρτών, μπορεί να γίνει χρήση καρτών American Express ή Diners Club έκδοσης της Alpha Bank Ελλάδος.

• Πληρωμή Λογαριασμού με κάρτα

Εξοφλήστε εύκολα και απλά το λογαριασμό σας, χωρίς χρέωση, με χρήση κάρτας VISA, MasterCard και Maestro. Επιπλέον των παραπάνω καρτών, μπορεί να γίνει χρήση καρτών American Express ή Diners Club έκδοσης της Alpha Bank Ελλάδος.

Ηλεκτρονική Πληρωμή Λογαριασμού με κάρτα

• Με Πάγια Τραπεζική Εντολή

Συμπληρώστε μια αίτηση στην τράπεζά που διατηρείτε λογαριασμό, ώστε να εξοφλείτε το λογαριασμό σας με πάγια τραπεζική εντολή, στην ημερομηνία λήξης του λογαριασμού.

Όταν ενεργοποιηθεί η πάγια τραπεζική εντολή στην μπροστινή όψη στο έντυπο του λογαριασμού, θα εμφανίζεται το μήνυμα: ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΞΟΦΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ)

• Μέσω της Υπηρεσίας e-banking

Για να εξοφλήσετε το λογαριασμό σας μέσω e-banking είναι απαραίτητο να έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυτή στην τράπεζά σας.

Συνδεθείτε άμεσα με το e-banking της τράπεζάς σας.

• Μέσω της Υπηρεσίας phone-banking (τηλεφωνική εντολή)

Για να εξοφλήσετε το λογαριασμό σας μέσω phone-banking είναι απαραίτητο να έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυτή στην τράπεζά σας.

• Στις Αυτόματες Ταμειακές Μηχανές (ΑΤΜ) των συμβεβλημένων Τραπεζών

Είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την κάρτα της τράπεζάς σας και να γνωρίζετε τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής, που αναγράφεται στην μπροστινή όψη του λογαριασμού σας.

• Στα Ταμεία συμβεβλημένων Τραπεζών

Πληρώνετε το λογαριασμό της ΔΕΗ στα ταμεία των συμβεβλημένων τραπεζών, προσκομίζοντας τον λογαριασμό σας.

Τράπεζες: Εθνική Τράπεζα (μόνο για πελάτες της), Eurobank, Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Πειραιώς.

• Με Μετρητά, στα Μηχανήματα Αυτόματων Συναλλαγών

Πληρωμή του λογαριασμού σας με μετρητά, στα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών, αρκεί να έχετε μαζί σας τον λογαριασμό ρεύματος ή να γνωρίζετε τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής.

• Στους Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμών

Στα αδειοδοτημένα από την Τράπεζα της Ελλάδος Ιδρύματα Πληρωμών και Ιδρύματα Ηλεκτρονικού Χρήματος, καθώς και τους πιστοποιημένους αντιπροσώπους αυτών (Ν.4021/2011 & Ν.4537/2018).

Ενδεικτικά αναφέρονται:

· • Σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.tora.gr/

· • Στο πανελλαδικό δίκτυο Viva Spots. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.vivapayments.com/el-gr/network

• Μέσω εμβασμάτων SEPA

Για πληρωμές που πραγματοποιούνται εκτός Ελλάδος, από τις 27 χώρες της Ε.Ε. και επιπλέον Ελβετία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Μονακό, Νορβηγία, Σαν Μαρίνο χρησιμοποιώντας τα στοιχεία BIC ETHNGRAA και IBAΝ GR6901100400000004020086700.

Στο έμβασμα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση πεδίου που παραπέμπει σε λεπτομέρειες πληρωμής (Remittance Info), η αναγραφή του Κωδικού Ηλεκτρονικής Πληρωμής, τον οποίο θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του λογαριασμού σας.

Για την εξόφληση λογαριασμών εκτός των καταστημάτων ΔΕΗ, ενδέχεται να χρεώνεστε με μία μικρή προμήθεια, που διαφέρει ανά σημείο ή τρόπο πληρωμής. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments