Lifestyle

Λίτσα Γιαγκούση: “Ό,τι έκανα, το γούσταρα”

Λίτσα Γιαγκούση: “Ό,τι έκανα, το γούσταρα”
Λίτσα Γιαγκούση: H γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο "Λοιπόν" και τη Ρενέ Σαραντινού.

Λίτσα Γιαγκούση: H γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, αποκαλύπτοντας διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς της. Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε το φλερτ από τους θαυμαστές, για το εάν σκέφτηκε ποτέ να βοηθήσει την καριέρα της, αλλά και για τις επιλογές της στον έρωτα. “Δεν ήμουν η γυναίκα – αρπακτικό”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, η Λίτσα Γιαγκούση είπε τα εξής:

Δεν σε φλέρταραν όταν βρισκόμουν επάνω στη σκηνή οι θαμώνες;

Μάλλον με φλέρταραν, σίγουρα θα υπήρχε, εγώ δεν έπαιρνα είδηση. Ο Μανώλης, που ήταν πίσω από μένα, έπαιρνε είδηση κι ερχόταν και μου τα έλεγε…

Άνθρωποι που για χάρη σου έκαναν μεγάλους λογαριασμούς στα κέντρα που εμφανιζόσουν υπήρχαν;

Ναι, υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι. Ο Μανώλης δεν ήταν καθόλου ζηλιάρης, είναι λογικός άνθρωπος… ξέρει και τη Λίτσα ότι ήταν λίγο… ζώον σ’ αυτά… (Γέλια.) Δεν ήμουν η γυναίκα – αρπακτικό, με την καλή έννοια.

Δεν έκανες κάτι για να βοηθήσεις την καριέρα σου και να σε πάει παραπάνω επαγγελματικά;

Ό,τι έκανα το γούσταρα… Να κάνω συμβιβασμούς ή κάποιες σχέσεις… ή όχι… όχι… Μπορεί να είναι άσχημο και κακό αυτό, γιατί χρειάζονται στη δουλειά και τέτοια πράγματα. Υποχωρήσεις πάνω στη δουλειά έχω κάνει. Δεν μετάνιωσα για κάτι, γιατί δεν μπορώ να αλλάξω, όπως ήμουν, είμαι και τώρα. Έτσι φτιάχτηκα. Δεν έχω φωνάξει ποτέ κάποιον παπαράτσι για να με φωτογραφίσει με το μαγιό στην παραλία, δεν έχω κάνει κάλεσμα για τα γενέθλια μου με φωτογράφους και κάμερες.

Ποια είναι η Λίτσα Γιαγκούση

Η Λίτσα Γιαγκούση γεννήθηκε στην Αμφιάλη του Πειραιά. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε την αγάπη της για το τραγούδι και είχε αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.

Η καριέρα της είναι γεμάτη και μάλιστα έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα σε μεγάλα σχήματα. Από τις σημαντικότερες συνεργασίες της σε νυχτερινά κέντρα ήταν δίπλα στον Γιάννη Πάριο, την Μαρινέλλα, τον Ντέμη Ρούσσο,την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Λευτέρη Πανταζή, την Άννα Βίσση, τον Άγγελο Διονυσίου, τον Νότη Σφακιανάκη, τον Χρήστο Κυριαζή, τον Γιώργο Αλκαίο και τον Πασχάλη Τερζή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments