Αθλητισμός

Γαλατασαράι – Παναθηναϊκός 2-1

Γαλατασαράι – Παναθηναϊκός 2-1
Γαλατασαράι - Παναθηναϊκός 2-1: Δείγμα θετικό από την ομάδα του Γιώργου Δώνη στην Πόλη.

Γαλατασαράι – Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από τη Γαλατασαράι σε φιλική αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη στάθηκαν αρκετά καλά στο ματς, έφτιαξαν φάσεις, τις οποίες και έχασαν, δεχόμενοι δύο γκολ, το ένα από στημένη φάση και το άλλο από αντεπίθεση. Δείγμα θετικό για τους πράσινους που μείωσαν το σκορ στις καθυστερήσεις με τον Κόναν. Για τους γηπεδούχους, σκόραρε ο Μπουγιούκ στο 11ο λεπτό και ο Ντονγκ στο 61ο.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Πόλη χωρίς τον ανέτοιμο Μολό και τους τραυματίες Μπουζούκη και Κουρμπέλη. Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε μία ενδεκάδα αποτελούμενη από τους: Διούδη, Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα, Ινσούα, Δώνη, Χατζηθεοδωρίδη, Ζαχίντ, Κολοβό, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα. Αν και το ματς ήταν φιλικό, οι δύο ομάδες φάνηκε να το αντιμετωπίζουν ως επίσημο, μπαίνοντας δυνατά στις φάσεις.

Ο Παναθηναϊκός θέλησε να βγάλει κάποιες επικίνδυνες στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η Γαλατά ήταν εκείνη που «μίλησε» πρώτη. Στο 11ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ του Ντουρμάζ, η μπάλα έφτασε στον Μπουγιούκ (ο οποίος είχε τεστάρει τον Διούδη ένα λεπτό νωρίτερα) που με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Λίγο πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρας ματς, ο Δώνης αποφάσισε να ρίξει στο ματς τον Νούνες στη θέση του Κολοβέτσιου. Ο Πορτογάλος είδε τη Γαλατά να εκμεταλλεύεται τη λάθος ενέργειά του και βγαίνοντας στην αντεπίθεση, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0, με τον Μαριάνο να σεντράρει και τον Ντονγκ με κεφαλιά να νικάει τον Κότσαρη (2-0, 62′) σε μια φάση κόντρα στη ροή του ματς. Παρά το δεύτερο γκολ, ο Παναθηναϊκός βρήκε τα αποθέματα να απαντήσει, φτάνοντας μία «ανάσα» από το 2-1, όταν ο Μακέντα άδειασε με εκπληκτική ενέργεια τον Λουινταμά και πλάσαρε, με τον κίπερ της Γαλατά να διώχνει σωτήρια.

Κι ενώ το 2-0 φαινόταν ότι θα μείνει μέχρι τέλους, ο Παναθηναϊκός βρήκε, έστω και αργά στο ματς, ένα γκολ, με τον Βέργο να κάνει τη σέντρα και τον Κόναν με κεφαλιά να γράφει το τελικό 2-1.

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε αρκετά καλά στην Πόλη, είχε την κατοχή, δημιούργησε τις φάσεις του, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε περισσότερα από ένα γκολ τις ευκαιρίες του, χάνοντας την ευκαιρία να φύγει από το ματς με το κάτι παραπάνω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments