Αθλητισμός

Κώστας Τσιμίκας: Στη λίστα της Μπεσίκτας

Κώστας Τσιμίκας: Στη λίστα της Μπεσίκτας
Κώστας Τσιμίκας: Ο 23χρονος μπακ του Ολυμπιακού παρακολουθείται από τους Τούρκους σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime.

Κώστας Τσιμίκας: Η τουρκική ομάδα ψάχνει έναν παίκτη, που θα αποτελέσει το παρόν… και το μέλλον της στο αριστερό άκρο της άμυνας, μιας και ο βασικός της σε αυτή τη θέση, Τσανέρ Ερκίν, είναι 31 ετών κι έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Οι «Αετοί» της Κωνσταντινούπολης θέλουν να χαμηλώσουν αυτή τη στιγμή το μπάτζετ τους, όντες σε μεταβατική αγωνιστικά περίοδο και θέλουν να επενδύσουν στο κομμάτι των πωλήσεων.

Ένας στόχος αυτής της μεταβατικής περιόδου, παράλληλα, είναι να χαμηλώσουν και το μέσο όρο ηλικίας. Κάπου εκεί… κολλάει και ο 23χρονος «άσος», που σύμφωνα με το «Sportime», είναι στα υπ’ όψιν της Μπεσίκτας. Τη δεδομένη στιγμή ο πρώτος στόχος είναι ο Ντουρμίσι της Λάτσιο, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει ενδεχόμενη κίνηση για τον Τσιμίκα.

Ο ίδιος, άλλωστε, μπορεί να είχε πέρυσι μοιρασμένη σεζόν με τον Λεονάρντο Κούτρη, αλλά στα πρώτα δύο φετινά επίσημα ματς με τη Βικτόρια Πλζεν ήταν βασικός, καταγράφοντας μάλιστα πολύ καλή απόδοση. Από τα παιχνίδια με την Μπασακσεχίρ θα κριθεί, αν η Μπεσίκτας εκφραστεί ανοικτά στο μέλλον για την περίπτωσή του, με τον παίκτη πάντως να έχει συμβόλαιο έως το 2022 και ενώ ο Ολυμπιακός έχει θέσει σε προτεραιότητα την πώληση του Κούτρη, κάτι που λογικά θα έκανε τους ερυθρόλευκους πιο σκληρούς σε πιθανή πρόταση αγοράς για τον Τσιμίκα.

Πάντως ο Τσιμίκας από την πλευρά του δεν δείχνει τάσεις φυγής. Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν και την πρόκριση, ο νεαρός μπακ έκανε λόγο για το πρωτάθλημα που πρέπει να επιστρέψει στον Πειραιά. Συγκεκριμένα, είπε μεταξύ άλλων. “Η ομάδα είναι πιο ενωμένη από ποτέ. Ξέρουμε τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Θέλουμε να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια και να φέρουμε το πρωτάθλημα στο σπίτι μας. Δείξαμε και πέρυσι τι μπορούμε να πετύχουμε, το ίδιο θα κάνουμε και φέτος”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments