Lifestyle

Μαρλέν Αγγελίδου: “Άλλαξα για να ενδυναμώσω πνευματικά”

Μαρλέν Αγγελίδου: “Άλλαξα για να ενδυναμώσω πνευματικά”
Μαρλέν Αγγελίδου: Το άλλοτε μέλος των Hi 5 μίλησε στο Down Town Κύπρου για την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Μαρλέν Αγγελίδου: Τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας των 00’s, τα μουσικά ριάλιτι είχαν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση. Ένα εξ αυτών, το Popstars, το οποίο προβαλλόταν από τη συχνότητα του Mega, ανέδειξε πέντε κοπέλες που πήγαν τη φάση ένα βήμα παραπέρα και δημιούργησαν τις Hi 5. Πρόκειται για το συγκρότημα που έκανε πάταγο για λίγα χρόνια μετά το ριάλιτι, αλλά διαλύθηκε το 2005, με τα μέλη του να ακολουθούν ξεχωριστή πορεία αλλά και επιλογές. Κάποιες κοπέλες, όπως η Shaya, συνέχισαν τις εμφανίσεις τους, ενώ πρόσφατα υπήρξαν έντονες φήμες περί επανασύνδεσης του συγκροτήματος που ξεχώρισε στις επιλογές, κυρίως του νεανικού κοινού, πριν από σχεδόν δεκαπέντε χρόνια.

Έπειτα από τόσο καιρό, είναι λογικό να έχουν υπάρξει αλλαγές στις -τότε- νεαρές κοπέλες που κυνηγούσαν το όνειρό τους. Ωστόσο, η εντυπωσιακότερη μεταμόρφωση ανήκει δικαιωματικά στη Μαρλέν Αγγελίδου. Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στην Μαρία Παυλίδου και μεταξύ άλλων μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνιση της.

Ομολογουμένως, εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή σου! Πώς αισθάνεσαι με τη νέα σου εικόνα;

Ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έκανα για αλλαγή εμφάνισης. Μάλλον, για πνευματική ενδυνάμωση το έκανα. Χαίρομαι που, πλέον, έχω σωματική δύναμη και θετική σκέψη για τον εαυτό μου.

Υπήρξαν, δηλαδή, περίοδοι που δεν είχες αυτή τη θετική σκέψη για τον εαυτό σου; Που δεν είχες αυτοπεποίθηση;

Το θεωρώ ανθρώπινο αυτό. Κανένας δεν είναι τέλειος. Και όλοι περνάμε περιόδους αρνητικότητας.

Πώς αποφάσισες, λοιπόν, να ασχοληθείς με το bodybuilding;

Πάνε χρόνια που ήθελα να βρω την άσκηση που να μου δίνει χαρά. Έτυχε να αρχίσω τα βάρη και μου ταίριαξε. Δεν άρχισα με σκοπό το bodybuilding. Βλέποντας, όμως, τις αλλαγές και ότι δεν χρειαζόταν να κάνω cardio, ασχολήθηκα λίγο πιο σοβαρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments