Lifestyle

Πάνος Καλλίδης: “Ήθελα το εύκολο χρήμα – Στην αρχή γλυκαίνεσαι”

Πάνος Καλλίδης: “Ήθελα το εύκολο χρήμα – Στην αρχή γλυκαίνεσαι”
Πάνος Καλλίδης: Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην εποχή όπου είχε εθιστεί με τον τζόγο. "Ήμουν περισσότερο χαμένος, παρά κερδισμένος", ανέφερε σχετικά.

Πάνος Καλλίδης: Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου ο γνωστός τραγουδιστής. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν είχε εθιστεί στον τζόγο. Μίλησε για το γεγονός πως έβγαινε χαμένος παρά κερδισμένος, υπογραμμίζοντας τη σημασία που είχε για εκείνον η οικογένειά του, η οποία ουσιαστικά αποτέλεσε το έναυσμα ώστε να ξεκολλήσει.

“Ένας πνευματικός που είχε πει κάποτε: «Ο τζόγος είναι σαν το μαχαίρι που βγάζει ο χασάπης έξω κι έχει αίμα επάνω, και πάει ο σκύλος και το γλείφει. Δοκιμάζει αίμα, αλλά ταυτόχρονα κόβεται και αφήνει και το δικό του αίμα πάνω στο μαχαίρι. Την επόμενη μέρα δεν έχει αίμα από τον χασάπη, αλλά το δικό του αίμα, ξαναγλείφει και ξανακόβεται”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πάνος Καλλίδης και ο εθισμός του

«Από ουσίες το μόνο που έχω πάρει είναι αντικαταθλιπτικά, όταν πέθανε ο πατέρας μου. Αλκοόλ δεν έπινα ποτέ πολύ, γιατί έχω ευαίσθητο στομάχι. Η μόνη μου κατάχρηση είναι το τσιγάρο κι ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ μετά τη δουλειά από την υπερένταση. Με τον τζόγο είχα εθιστεί κάποια στιγμή και παρέμεινα εθισμένος για δύο χρόνια. Μετά τη δουλειά, όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που είναι στη νύχτα και τον τζόγο, πηγαίνεις στα λημέρια τους. Ήθελα το εύκολο χρήμα, που στην αρχή σε γλυκαίνει και μετά στα παίρνει πίσω…

Μετά σοβάρεψε. Το είχα για κέρδος κι έχανα… Έχανα, έχανα, ώσπου ήμουν περισσότερο χαμένος παρά κερδισμένος. Ένας πνευματικός που είχε πει κάποτε: «Ο τζόγος είναι σαν το μαχαίρι που βγάζει ο χασάπης έξω κι έχει αίμα επάνω, και πάει ο σκύλος και το γλείφει. Δοκιμάζει αίμα, αλλά ταυτόχρονα κόβεται και αφήνει και το δικό του αίμα πάνω στο μαχαίρι. Την επόμενη μέρα δεν έχει αίμα από τον χασάπη, αλλά το δικό του αίμα, ξαναγλείφει και ξανακόβεται κ.ο.κ.».

Πώς ξεφύγατε;

Με την οικογένεια. Άλλαξαν οι προτεραιότητές μου κι οι χαρές μου και ξεκόλλησα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments