Αθλητισμός

Γιώργος Πρίντεζης: “Όνειρό μου να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό”

Γιώργος Πρίντεζης: “Όνειρό μου να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό”
Γιώργος Πρίντεζης: Ο έμπειρος φόργουορντ ξεκαθάρισε ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, δίχως να τον νοιάζει η κατηγορία στην οποία θα παίζει η ομάδα.

Γιώργος Πρίντεζης: Αποκαλυπτικός ήταν ο έμπειρος διεθνής φόργουορντ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα εάν θα παίζει στην Α2, στη Β’ Εθνική ή σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία, αρκεί να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Σε συνέντευξή του στο “Documento”, ο παίκτης που έδωσε το ευρωπαϊκό του 2012 στην ομάδα με το περίφημο “πεταχτάρι” και αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις σημαίες της ομάδας, μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, αναφέρθηκε στην απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων και τόνισε ότι το καθήκον του είναι να δουλεύει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ως αθλητής.

“Εμένα το όνειρό μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Δεν έχω πρόβλημα να βρεθώ στην Α2 ή τη Β’ Εθνική, αρκεί στον αποχαιρετιστήριο αγώνα να φοράω την κόκκινη φανέλα. Σου το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια. Από εκεί και πέρα, η θέση του Ολυμπιακού είναι στην Ευρωλίγκα και την Α1. Είναι κρίμα και άδικο να μην έχουμε ένα πρωτάθλημα ανώτατου επιπέδου στην χώρα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πρίντεζης.

Για το αν είναι σωστές οι κινήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού: «Δεν προέκυψε άνευ λόγου και αιτίας αυτή η αντίδραση. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και, αν δεν απατώμαι, το παραδέχθηκαν όλες οι ομάδες. Δε θέλω, όμως, να επεκταθώ περισσότερο. Το καθήκον μου ως αθλητή είναι να δουλεύω, να διορθώνω τα λάθη μου μέσα στο γήπεδο, να γίνομαι καλύτερος. Ποτέ δεν άφησα εξωγηπεδικά γεγονότα να μου χαλάσουν το μυαλό. Και έτσι σκοπεύω να παραμείνω».

Όσο για την Εθνική Ομάδα; Ο Γιώργος Πρίντεζης είπε τα εξής: “Δε θέλω να προδικάσω ή να προαναγγείλω το τέλος. Ας δούμε και πώς θα κυλήσει η επόμενη σεζόν. Αν είναι γεμάτη και τραβήξει μέχρι τις 15-20 Ιουνίου, θα είναι λίγο δύσκολο να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα που θα διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Μπορεί όμως να είναι σαν την φετινή, με 2-3 μήνες ξεκούρασης. Σε αυτή την περίπτωση, την οποία βεβαίως απεύχομαι, θα συμμετάσχω με χαρά στην Εθνική”.

«Εάν φτάσουμε στην τετράδα έπειτα από τόσα χρόνια, ασφαλώς θα είναι κατόρθωμα. Πόσο μάλλον το μετάλλιο. Αλλά είναι πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις. Την επιτυχία δεν μπορείς να την προδικάσεις ούτε να την απαιτήσεις. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά, πολύ δρόμο και πολύ μέλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments