Αθλητισμός

Ιγκόρ Σίλβα: Πάει δανεικός στην Όσιγιεκ

Ιγκόρ Σίλβα: Πάει δανεικός στην Όσιγιεκ
Ιγκόρ Σίλβα: Στην Κροατία θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Βραζιλιάνος μπακ, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ιγκόρ Σίλβα: Νέος δανεισμός ενόψει για τον 22χρονο Βραζιλιάνο μπακ του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στα πλάνα του τον Ιγκόρ Σίλβα, ο οποίος θα σταλεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, κάτι που συνέβη και τη σεζόν που μας πέρασε, με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή να παίζει στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Σίλβα, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, θα είναι η Όσιγιεκ, σύλλογος από την Κροατία. Η Όσιγιεκ τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2018/19, ενώ πριν από λίγες ημέρες αποκλείστηκε στα πέναλτι από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στον δεύτερο προκριματικό γύρο για τους ομίλους του Europa League.

Δίνει ευκαιρίες στον Μάρκοβιτς ο Μαρτίνς

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν τη μεταγραφή στις αρχές Ιουλίου και στις 9 του ίδιου μήνα ανακοίνωσαν την απόκτησή του, καταβάλλοντας 1.500.000 ευρώ στην Παρτιζάν, με τον ποδοσφαιριστή να λαμβάνει συμβόλαιο ύψους 200.000 ευρώ ετησίως. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε εξαρχής τον Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό, καθώς ο παίκτης συνοδευόταν με εξαιρετικές συστάσεις, οι οποίες ταίριαζαν και με το παραπάνω στο πλάνο του Πορτογάλου.

Το νεαρό της ηλικίας του (είναι 19 ετών, γεννημένος τον Μάρτιο του 2000), τον κατατάσσουν σε ένα από τα «καυτά» πρότζεκτ για το μέλλον, με δυνατότητα χρησιμοποίησης και στο παρών! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας gavros.gr, ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της σεζόν που έρχεται στον 19χρονο Σέρβο αμυντικό. Τα 19 του χρόνια δεν αποτελούν εμπόδιο για τον Μαρτίνς που θα τον ρίξει στη μάχη γιατί τον πιστεύει και θέλει να δει πράγματα από εκείνον και στο γήπεδο.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό “τρέχει” και η μεταγραφική επικαιρότητα, με δημοσιεύματα να συνδέουν εκ νέου τον σύλλογο με τον Κώστα Μήτρογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments