Αθλητισμός

Κώστας Μήτρογλου: Ενδιαφέρον από Ναντ και Λεγανές

Κώστας Μήτρογλου: Ενδιαφέρον από Ναντ και Λεγανές
Κώστας Μήτρογλου: Σειρήνες από Γαλλία και Ισπανία για τον Έλληνα επιθετικό.

Κώστας Μήτρογλου: Ο Φατίχ Τερίμ έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό ότι δεν υπολογίζει τον Έλληνα επιθετικό για την βασική θέση του σέντερ φορ στη Γαλατασαράι τη νέα χρονιά και οι «μνηστήρες» αρχίζουν να εμφανίζονται σύμφωνα με διεθνή ρεπορτάζ. Ο «Μητρογκόλ» είχε υπογράψει τον Ιανουάριο συμβόλαιο 1,5 έτους με την μορφή δανεισμού στη Γαλατασαράι, όμως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Πλέον η ομάδα της Πόλης ψάχνει τρόπο να τον αποδεσμεύσει. Έπειτα από το φαινομενικό ενδιαφέρον της Λέτσε για τον Έλληνα διεθνή, τόσο η γαλλική Ναντ όσο και Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα φαίνονται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Όμως τα χρήματα που προσφέρουν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η τουρκική ομάδα.  Οι δύο ενδιαφερόμενες ομάδες είναι διατεθειμένες να καλύψουν ένα ποσοστό του μισθού του Μήτρογλου, αλλά αυτές οι προτάσεις δεν ικανοποιούν την πλευρά των Τούρκων, οι οποίοι θέλουν να κερδίσουν τα μέγιστα από την αποχώρηση του Έλληνα επιθετικού.

Κώστας Μήτρογλου: Στο «παιχνίδι» της απόκτησής του και ο Ολυμπιακός

Χθεσινά δημοσιεύματα “εμπλέκουν” την περίπτωση του διεθνή Έλληνα φορ της Γαλατασαράι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το footmercato, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μπει γερά στο κόλπο για την απόκτηση του Μήτρογλου, μαζί με τη Ναντ, η οποία έχει εκφράσει και εκείνη με τη σειρά της έντονο ενδιαφέρον για τον άλλοτε φορ των “ερυθρολεύκων”. Μάλιστα, στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις από τον ατζέντη του 31χρονου επιθετικού, Πάνου Γαλαριώτη.

Ο Πάνος Γαλαριώτης ανέφερε ότι “έχουμε στα χέρια μας προτάσεις και τις εξετάζουμε”, κάτι που ουσιαστικά επαναφέρει τον Ολυμπιακό στο “κόλπο”, σύμφωνα με τα όσα γράφει το footmercato. Ο Μήτρογλου αποτελεί παίκτη της Γαλατασαράι, η οποία είχε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει ως δανεικό από τη Μαρσέιγ για 1.5 χρόνο. Το συμβόλαιο του αγγίζει τα 2.6 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με το fosonline.gr, δεν φαίνεται να έχει ως στόχο την επιστροφή του στην Ελλάδα για την ώρα.

Πάντως, ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα ήθελε να προσθέσει στο δυναμικό του έναν ακόμη σέντερ φορ περιοχής. Ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει διάφορες επιλογές και μία εξ αυτών αφορά και τον Αχμέντ Χασάν της Μπράγκα, ο οποίος πέρσι είχε αγωνιστεί με τους “ερυθρόλευκους”, υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου. Όσο για το εάν θα προκύψει όντως θέμα Μήτρογλου; Αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες, καθώς εδώ και καιρό έχουν παρουσιαστεί δημοσιεύματα που θέλουν τον 31χρονο διεθνή φορ στα “ραντάρ” του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments