Αθλητισμός

Τζούνιορ Φίρπο: Ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα

Τζούνιορ Φίρπο: Ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα
Τζούνιορ Φίρπο: Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι με κάθε επισημότητα ο 22χρονος αριστερός μπακ, υπογράφοντας συμβόλαιο πενταετούς διαρκείας με τους «Μπλαουγκράνα».

Τζούνιορ Φίρπο: Στο πρόσωπο του Ζούνιορ Φίρπο βρήκε η Μπαρτσελόνα το back-up (και ενδεχομένως τον μελλοντικό διάδοχο) του Ζόρντι Άλμπα, στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, με καταγωγή από τη Δομινικανή Δημοκρατία, συμφώνησε και θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι κατέβαλαν 18 εκατομμύρια ευρώ στην Μπέτις για την απόκτησή του.

Το κόστος της μεταγραφής μπορεί να φτάσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, με τα διάφορα μπόνους που προβλέπονται στη συμφωνία των δύο συλλόγων, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη ορίστηκε στα 200 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ζούνιορ Φίρπο προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Μπέτις, αλλά έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα μόλις τον Φεβρουάριο του 2018.

Την περασμένη σεζόν κέρδισε χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της Σεβίλης, καταγράφοντας 29 συμμετοχές και τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού ήταν μέλος της εθνικής Ισπανίας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ελπίδων.

Νεϊμάρ: «Ρίχνει της απαιτήσεις της η Παρί»

Έτοιμη να κάνει πίσω και να ρίξει τις απαιτήσεις της για τον Νεϊμάρ είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς τα 300 εκατομμύρια ευρώ που αξίωνε μέχρι πρότινος αποτελούσαν απαγορευτική τιμή για τον οποιονδήποτε σύλλογο. Όπως αναφέρει η καταλανική Sport, οι διοικούντες των Παριζιάνων αποφάσισαν να ρίξουν νερό στο κρασί τους και πλέον είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον βραζιλιάνο για το ποσό των 180 εκατομμυρίων ευρώ.

Για την ώρα, πιο θερμό ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει η Μπαρτσελόνα, η οποία ευελπιστεί πως θα καταφέρει πραγματοποιήσει την επιστροφή του στη Βαρκελώνη έπειτα από απουσία δυο ετών. Παρόλα αυτά, αν πράγματι οι Καταλανοί θέλουν να φέρουν πίσω τον 27χρονο άσο, τότε θα πρέπει να ικανοποιήσουν πλήρως τις επιθυμίες των Γάλλων, οι οποίοι δεν δέχονται σε καμία περίπτωση να εμπλακούν έμψυχα ανταλλάγματα στη συμφωνία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments