Ελλάδα

Η νέα θεά της αθλητικής δημοσιογραφίας είναι πιο όμορφη και από την Βραχάλη (pics)

Η νέα θεά της αθλητικής δημοσιογραφίας είναι πιο όμορφη και από την Βραχάλη (pics)
Η πανέμορφη Άντρεα Καφά ήρθε να "εκτοπίσει" την Χριστίνα Βραχάλη.

Η Χριστίνα Βραχάλη τα τελευταία χρόνια αποτελεί αδιαμφισβήτητα την πιο όμορφη παρουσία της αθλητική δημοσιογραφίας. Πλέον όμως η κυριαρχία της τίθεται υπό αμφισβήτηση. Ο λόγος; Η Κύπρια αθλητική δημοσιογράφος, Άντρεα Καφά. Η νεαρή ρεπόρτερ εργάζεται στην κυπριακή πλατφόρμα Cablenet. Όσοι έτυχε να την παρακολουθήσουν μέσω της τηλεόρασης στο πρόσφατο ΑΠΟΕΛ – Δόξα είναι δεδομένο πως την λάτρεψαν.

Η Άντρεα Καφά είναι απόφοιτος του ΚΑΡ (Σχολή Αθλητικού Ρεπορτάζ του Χρήστου Σωτηρακόπουλου), με προϋπηρεσία στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας τάε κβο ντο στην Ελλάδα, στο Cosmos FM και στον ΣΚΑΪ. Επέστρεψε στην Κύπρο για να σταθεροποιηθεί για τα καλά στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου. Επίσης η νεαρή καλλονή είναι και πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Ανθρώπινο Δυναμικό, με σπουδές στην Αγγλία)

Η νεαρή Κύπρια ρεπόρτερ αποτελεί «λαχείο» για την εν λόγω τηλεοπτική πλατφόρμα και όσοι την παρακολούθησαν από τηλεοράσεως να καλύπτει το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο στο φιλικό ΑΠΟΕΛ – Δόξα, σίγουρα έχουν να λένε τα καλύτερα. Κουκλάρα και με πολύ καλό προφορικό λόγο, η Άντρεα έκλεψε τις εντυπώσεις και έχει τα φόντα να διακριθεί στο χώρο που επέλεξε.

«Οι συνθήκες στο ελληνικό Τάεκβοντο είναι εξαιρετικές, καθώς είναι ένα άθλημα το οποίο μου αρέσει επειδή συνεχώς αναπτύσσεται γι’ αυτό και με κέρδισε», δηλώνει μεταξύ άλλων η Λεμεσιανή ρεπόρτερ και συνεχίζει: «Μου αρέσκει να γυμνάζομαι συστηματικά και ασχολούμαι κυρίως με το TRX, στο οποίο είμαι instructor. Μελλοντικά πιθανόν να ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο μιας και ήδη έχω κάποιες συζητήσεις σχετικά με το θέμα».

Απολαύστε τη νέα θέα της αθλητικής δημοσιογραφίας:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments