Καιρός

Αλλάζει ο καιρός μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο: Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Αλλάζει ο καιρός μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο: Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Καιρός: Η νέα ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου σχετικά με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες. Πότε θα... ξαναπάρει την ανιούσα ο υδράργυρος.

Καιρός: Έπειτα από ένα “καυτό” τριήμερο, στο οποίο ο υδράργυρος έκανε… άλμα προς τα πάνω, με αποκορύφωμα τις θερμοκρασίες που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, τα πράγματα δείχνουν πως επιστρέφουν στα κανονικά -για την εποχή- επίπεδα. Ο καύσωνας υποχώρησε και στις περισσότερες περιοχές της επικράτειας, η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 35 βαθμούς. Γεγονός που δίνει “ανάσα” στον κόσμο, αλλά που -σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου– δεν θα κρατήσει για πολύ. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ότι ο καιρός θα αλλάξει εκ νέου μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο.

Ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα, Κυριακή, κάτι που θα κρατήσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας που έρχεται. Ωστόσο, στις 7-8 Αυγούστου, ο υδράργυρος θα πάρει ξανά την ανηφόρα, με τον αφρικανικό καύσωνα να “επισκέπτεται” ξανά τη χώρα μας και μάλιστα για αρκετές ημέρες, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία. Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

Ανοδικά τα.. σκαμπανεβάσματα του υδραργύρου προς τα μέσα του μήνα και έως περίπου και τον 15Αύγουστο!

Φίλες και φίλοι! Πρόσκαιρη δείχνει να είναι η πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή και κυρίως τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας! Από τα μέσα της όμως και μετά και κυρίως μετά τις 7-8 Αυγούστου ο υδράργυρος θα ξαναπάρει την ανιούσα καθώς η Σαχάρα φαίνεται να μας στέλνει εκτός από θερμά και κατά διαστήματα καυτά φιλιά εκτοξεύοντας τον υδράργυρο στις περισσότερες περιοχές της χώρας σε υψηλά επίπεδα (κατά τόπους και σε επίπεδα καύσωνα) και μάλιστα για αρκετές ημέρες, σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία!

Κάντε κλικ στο μετεώγραμμα για να υπολογίστε τη θερμοκρασία την περιοχή σας μέχρι περίπου τον 15Αύγουστο διαβάζοντας προσεκτικά την επεξήγηση στον τίτλο!

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση φυσικά από τη σελίδα μου εδώ στο facebook!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments