Lifestyle

Heidi Klum: Λαμπερό γαμήλιο πάρτι στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση

Heidi Klum: Λαμπερό γαμήλιο πάρτι στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση
Heidi Klum: Η γαμήλια γιορτή της στην Ιταλία, μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Tom Kaulitz, έλαβε χώρα σε μια θαλαμηγό με... ιστορία.

Heidi Klum: Η άλλοτε βασίλισσα της μόδας, μα πάντα εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή ενώθηκε πριν από έξι μήνες με τα δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό της τον κιθαρίστα των Tokio Hotel, Tom Kaulitz. Το ζευγάρι, πήρε την απόφαση να κάνει ένα γαμήλιο πάρτι αντάξιο του έρωτά του, επιλέγοντας τη θαλαμηγό “Christina O”, η οποία άνηκε στον Έλληνα κροίσο, Αριστοτέλη Ωνάση. Η Klum και ο Kaulitz διοργάνωσαν ένα λαμπερό πάρτι στην Ιταλία, ακολουθώντας τα βήματα της Τζάκι Κένεντι και του Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά και της Γκρέις Κέλι με τον Ρενιέ του Μονακό.

Στη θαλαμηγό επικρατούσε εορταστική διάθεση, με φίλους και διάσημους προσκεκλημένους του ζευγαριού να χορεύουν για ώρες. Η θαλαμηγός “Christina O” φιλοξένησε τους 120 καλεσμένους και ήδη, στα social media έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες από ένα πάρτι το οποίο θα μείνει αξέχαστο, τόσο για τους νεόνυμφους, όσο και για τους καλεσμένους τους.

Η λαμπερή Γερμανίδα, Χάιντι Κλουμ

H Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum, 1 Ιουνίου 1973) είναι μοντέλο, τηλεοπτική προσωπικότητα, επιχειρηματίας και ηθοποιός, από τη Γερμανία.

Από το 1997 μέχρι το 2002 υπήρξε παντρεμένη με τον στυλίστα Ρικ Πιπίνο. Το Μάρτιο του 2003, ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε και το Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, στο πρώτο τους παιδί. Σύντομα όμως, το ζευγάρι χώρισε και εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον μουσικό Σιλ. Γέννησε την κόρη της, Λένι, στις 4 Μαΐου 2004 στη Νέα Υόρκη, παρουσία του Σιλ, δηλώνοντας μάλιστα αργότερα ότι ο Μπριατόρε (βιολογικός της πατέρας) δεν εμπλέκεται καθόλου στη ζωή της και πως θεωρεί πατέρα τον Σιλ.

Κλουμ και Σιλ αρραβωνιάστηκαν το Δεκέμβριο του 2004 και παντρεύτηκαν στις 10 Μαΐου 2005 στο Μεξικό. Απέκτησαν μαζί τρία βιολογικά παιδιά: τον Χένρι Γκούντνερ Αντεμόλα Σάμουελ (γενν. 2005), τον Γιόχαν Ράιλι Φιοντόρ Τάιβο Σάμουελ (γενν. 2006) και την Λου Σουλόλα Σάμουελ (γενν. 2009). Τον Νοέμβριο του 2009, η Κλουμ άλλαξε επίσημα το όνομα της σε Χάιντι Σάμουελ ενώ τον ίδιο Δεκέμβριο, ο Σιλ υιοθέτησε και επίσημα την Λένι, δίνοντας της το επίθετο του. Στις 22 Ιανουαρίου 2012, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του και δύο χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2014, εκδόθηκε το διαζύγιο τους.

Η Κλουμ διατηρούσε σχέση με τον σωματοφύλακα της, Μάρτιν Κίρστεν, από το 2012 ως το 2014 ενώ έπειτα, για τρία χρόνια (2014-2017) έκανε σχέση με τον καλλιτέχνη Βίτο Σνάμπελ. Το Μάρτιο του 2018, ξεκίνησε τη σχέση της με το μουσικό των Tokio Hotel, Tom Kaulitz.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments