Lifestyle

Σοφία Καρβέλα: Η κρίση πανικού και το μήνυμά της στα social media

Σοφία Καρβέλα: Η κρίση πανικού και το μήνυμά της στα social media
Σοφία Καρβέλα: Η συγκινητική της ανάρτηση στο instagram και το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Σοφία Καρβέλα: Με μια άκρως συγκινητική ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της για την κρίση πανικού η οποία την ταλαιπωρεί. ” Ξάπλωσα στο κρεβάτι πριν μισή ώρα και σκέφτηκα πόσο άχρηστη πράγματι είμαι και πόσο θέλω να χειρίζομαι τους ανθρώπους και οτιδήποτε σκέφτονται ή νιώθουν για εμένα. Και δε μπορώ”, ανέφερε μεταξύ άλλων στο story της η Σοφία Καρβέλα, η οποία με το μήνυμά της προσπάθησε να εκφράσει τα συναισθήματά της σε μια δύσκολη, για εκείνη, στιγμή.

Στο ποστάρισμά της, η Σοφία Καρβέλα έγραψε τα εξής:

“Αυτή τη στιγμή έχω πάθει κρίση πανικού. Σπανίως βρίσκομαι σε διακοπές και θα έπρεπε να διασκεδάζω. Αλλά είναι δύσκολο για μένα να διασκεδάσω. Το θέμα είναι πως νιώθω τελείως ασήμαντη όσο δεν δουλεύω. Ξάπλωσα στο κρεβάτι πριν μισή ώρα και σκέφτηκα πόσο άχρηστη πράγματι είμαι και πόσο θέλω να χειρίζομαι τους ανθρώπους και οτιδήποτε σκέφτονται ή νιώθουν για εμένα.

Και δε μπορώ. Και η αλήθεια είναι πως θέλω να το κάνω αυτό επειδή έχω προβλήματα και όχι επειδή με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Και μετά, χάρη στο ότι είμαι νηφάλια για λίγο, θυμήθηκα τι μου λένε και μου ξαναλένε να κάνω όταν τα πράγματα “παίρνουν την κάτω βόλτα”. Επαναλάβετε μετά από μένα: ’Άστο να περάσει, άστο να περάσει”.

“Είχα πρόβλημα αλκοολισμού”

“Πίσω στα 20 μου και έχοντας πρόβλημα αλκοολισμού, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν πως δεν αγαπούσα καθόλου εμένα. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το πνεύμα μου, από εκδίκηση.

Αν εξαναγκαζόμουν να προχωρήσω με αυτές τις δύο εγκυμοσύνες σε εκείνη την περίοδο της ζωής μου, θα ήταν ότι πιο σκληρό και σαδιστικό θα μπορούσε να κάνει κάποιος σε εμένα και εκείνα τα δύο μωρά. Το να μεγαλώνεις παιδιά δεν είναι βόλτα στο πάρκο. Τελικά απέκτησα δύο καταπληκτικούς γιους τη στιγμή που ήμουν έτοιμη να δώσω ατελείωτη αγάπη σε εκείνα και ήμουν έτοιμη να δεχθώ αγάπη… Εμπιστευτείτε ΕΜΑΣ, τις γυναίκες, για να μάθετε τι είναι απολύτως σωστό για εμάς και το σώμα μας”, είχε αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτησή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments