Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (4/8)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (4/8)
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 4 Αυγούστου.

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 4 Αυγούστου.

Κριός

Η προκλητική ουράνια δραστηριότητα, θα σε ωθήσει να γίνεις επικριτική ή να αμφισβητήσεις την ικανότητά σου, να εμπιστευτείς μερικά άτομα, με τον τρόπο που το έκανες στο παρελθόν. Για να δεις ρεαλιστικά μια σχέση ή ένα συγκεκριμένο άτομο, μην επιτρέψεις στη φαντασία σου, να πάθει αμόκ.

Να είσαι ειλικρινής, ευαίσθητη και συμπονετική. Μ’ αυτή τη στάση, να είσαι σίγουρη πως κάποιος, είναι πιθανό να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο – και ενδεχομένως να δείξει μεγαλύτερη προθυμία, να εμφανίσει τον αυθεντικό του εαυτό!

Ταύρος

Μια αλλαγή στα σχέδιά σου – ίσως όχι για πρώτη φορά – θα σου δημιουργήσει εμπόδια! Αλλά θα εμφανιστεί μια συναρπαστική ρομαντική ευκαιρία, αν είσαι πρόθυμη να δείξεις ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Εσύ κι αυτός για τον οποίο ενδιαφέρεσαι, θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα, λόγω μιας ρύθμισης που άλλαξε. Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, κάνε λεμονάδα!

Δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερη θα μπορέσεις να σπάσεις τον πάγο εύκολα, χάρη στη χαρούμενη, θετική και αισθησιακή αύρα, που μεταφέρει κάποιος σε μια συζήτηση. Αν είσαι σε σχέση, θα δεις τον αγαπημένο σου να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής μ’ ένα τρόπο, που θα ενισχύσει την περηφάνεια σου. Θα λειτουργήσει μάλιστα σαν υπενθύμιση -αν και δε χρειάζεται – σχετικά με το γιατί είναι η χαρά των ματιών σου!

Καρκίνος

Ο συναισθηματικός σου κόσμος μπορεί να παρουσιάσει μια σειρά ερωτήσεων, στις οποίες οι απαντήσεις, δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Αυτές μπορεί να σχετίζονται με θέματα που έχουν αποφευχθεί ή από τις αόριστες απαντήσεις που λαμβάνεις, από τον εραστή σου. Όσο σκληρότερα προσπαθείς ή πιέζεις, τόσο δυσκολότερα θα σημειώσεις πρόοδο. Χαλάρωσε, άφησε το ταίρι σου να πάρει το προβάδισμα και δωσ’ του την ευκαιρία να ανοιχτεί. Μπορεί να περιμένει την κατάλληλη στιγμή, για να το κάνει.

Λέων

Μια αξιοσημείωτη ατμόσφαιρα σοβαρότητας θα εμποδίσει τα ρομαντικά σου σχέδια, αυτή τη στιγμή! Βέβαια, θα εξακολουθεί να υπάρχει διασκέδαση… αν κάνεις εναλλακτικά σχέδια ή αποδεχτείς, αυτό που φαίνεται περιοριστικό. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτη, περίμενε το απροσδόκητο και πίστεψε, πως οποιοδήποτε σκοτεινό σύννεφο υπάρχει τώρα, θα είναι βραχύβιο. Η σύνδεση με την ικανότητά σου, να βλέπεις την αστεία πλευρά στις ξαφνικές αλλαγές, μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ.

Παρθένος

Αν η ιστορία φαίνεται να επαναλαμβάνεται στην ερωτική σου ζωή, τότε αυτό θα είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη… οπότε αναζήτησε τις χρήσιμες δυνατότητες που προσφέρει. Θα μπορούσες να εφαρμόσεις κάτι από μια προηγούμενη εμπειρία, σ’ αυτό που βιώνεις τώρα. Δεν χρειάζεται να φτάσεις στα άκρα για να βρεις μια απάντηση στην ερωτική σου σχέση, όταν θα μπορούσε να βρεθεί κάτι ανάλογο με ό, τι έκανες στο παρελθόν, που «δούλεψε». Μια γρήγορη ματιά προς τα πίσω, μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη.

Ζυγός

Μπορείς να φέρεις μεγάλες αλλαγές στην προσωπική ή την ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή! Όμως αυτό μπορεί να σε φοβίσει. Υπάρχει μια παλιά παροιμία όμως που λέει «κάνε αυτό που φοβάσαι περισσότερο και ο φόβος σου θα εξαφανιστεί»! Ακόμα κι αν είσαι σίγουρη ότι μια συγκεκριμένη φοβία, δεν επηρεάζει ένα ερωτικό σου θέμα, μπορεί να είναι απαραίτητο να βγάλεις το κεφάλι σου από την άμμο και να δεχτείς, αυτό που επιλεκτικά αγνοείς.

Σκορπιός

Ίσως είναι καιρός να δώσεις μια ευκαιρία σε όσους ή όσα ήτανε σημαντικά για σένα και τα κρατούσες μέσα στην καρδιά σου στο παρελθόν, να μπουν ξανά στη ζωή σου. Ένα όνειρο μπορεί να αναβιώσει…. ή κάποιος που άλλαξε πορεία, θα μπορούσε να γίνει και πάλι προτεραιότητα. Σου προσφέρεται μια ευκαιρία αυτό το διάστημα, να εστιάσεις σ’ αυτόν που δεν έπαψε ποτέ να σ’ αγαπάει. Μπορεί να είναι μια δεύτερη ευκαιρία, για σένα.

Τοξότης

Μια πρόκληση στα ερωτικά σου μπορεί να μεγαλώσει, και να σε ωθήσει ν’ αξιολογήσεις, πόση προσπάθεια είσαι διατεθειμένη να συνεχίσεις να επενδύεις σ’ αυτήν. Μπορεί να έχεις συνηθίσει σε ορισμένες προκλήσεις, αλλά αν νιώσεις κάτι εντυπωσιακό να συμβαίνει ανάμεσα σε σένα και κάποιο άτομο, τότε αξίζει να μεγαλώσει η πρόκληση. Να είσαι τολμηρή και πρόθυμη, να σπρώξεις την τύχη σου!

Αιγόκερως

Μια σύγκρουση απόψεων με τον εραστή σου, μπορεί να είναι κουραστική, αλλά δε χρειάζεται να γίνει προβληματική. Στην πραγματικότητα, αν εσύ και το ταίρι σου αποδέχεστε τις άκαμπτες απόψεις ο ένας του άλλου, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε έναν στενότερο δεσμό. Παρακολούθησε πώς μια διαφωνία, μπορεί να γίνει το βήμα, για να βαθύνει η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός και ο θαυμασμός, ανάμεσά σας!

Υδροχόος

Μπορεί να έχεις μεγάλη πειθώ αυτό το διάστημα, για να ενθαρρύνεις τον εραστή σου, να σου ανοιχτεί. Ωστόσο, η μεταξύ σας συζήτηση, πρέπει να γίνει, με μεγάλη προσοχή και ευαισθησία! Ένα θέμα, που μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο, μπορεί για το ταίρι σου, να είναι πολύ σημαντικό. Με υπομονή και επιμονή, μπορείς να ανοίξεις τις γραμμές επικοινωνίας, με τρόπο που να τον βοηθήσεις.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ιχθύες

Το να κολλήσεις άκαμπτα στη ρουτίνα της καθημερινότητας, δεν θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τις συναρπαστικές ευκαιρίες που προσφέρονται τώρα, στα ερωτικά σου. Όσο περισσότερο αφήνεσαι στην αίσθηση της περιπέτειας και την υποστηρίζεις με έντονη επιθυμία να εξερευνήσεις ή να είσαι πιο αυθόρμητη, τόσο πιο αναζωογονημένη, και δραστήρια, θα νιώσεις. Τόλμησε να είσαι διαφορετική – ή τουλάχιστον να κάνεις κάτι διαφορετικό – και δες πώς κάτι μετατοπίζεται με ενδιαφέρον.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments