Αθλητισμός

Φράνκο Σολδάνο: Πλησιάζει στην Μπόκα Τζούνιορς

Φράνκο Σολδάνο: Πλησιάζει στην Μπόκα Τζούνιορς
Φράνκο Σολδάνο: Ο Αργεντινός φορ βρίσκεται μια «ανάσα» από την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό και τη μεταγραφή του στην Μπόκα Τζούνιορς σύμφωνα με τα αργεντίνικα Μέσα.

Φράνκο Σολδάνο: Ο Αργεντινός επιθετικός δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό από τον Πέδρο Μαρτίνς και αναζητούνταν η «χρυσή τομή» για να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αποκτήσει τους Χιλάλ Σουντανί και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ ήδη στη γραμμή κρούσης υπάρχει και ο Μιγκέλ Γκερέρο, οπότε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Σολδάνο δεν θα έβρισκε χώρο στο ρόστερ. Ωστόσο,  παρά το γεγονός πως οι Πειραιώτες δεν θέλουν να τον διατηρήσουν, η «μπογιά» του ακόμα περνάει σε άλλες ομάδες.

Τουναντίον μάλιστα, καθώς στην πατρίδα υπάρχουν ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Η μεταγραφή του πρώην άσου της Ουνιόν Σάντα Φε, που έπαιξε πέρυσι σε μόλις 9 αγώνες με τον Ολυμπιακό, μπορεί να κλείσει ακόμα και σήμερα Δευτέρα (05/08) στην Μπόκα Τζούνιορς. Η τελευταία εδώ και πολλές μέρες παίζει για τον Σολδάνο, ο οποίος είναι στόχος και της Ουρακάν, η οποία όμως, όπως φαίνεται, θα χάσει τη μάχη για την απόκτησή του.

Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ: Πολύ πιθανό το sold out στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις των ανθρώπων του συλλόγου σχετικά με την πορεία διάθεσης των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρησης της ομάδας για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι θετικές προβλέψεις απορρέουν από το γεγονός πως στο φιλικό ματς με τη Νότιγχαμ, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν σχεδόν γεμάτο, ενώ στο εντός έδρας ματς με την Πλζεν, υπήρξαν ελάχιστες θέσεις χωρίς κάτοχο. Αυτή τη φορά, στον Ολυμπιακό θεωρούν πως αργά ή γρήγορα θα ανακοινώσουν το πρώτο sold out για τη νέα σεζόν, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς, στο οποίο διακυβεύεται η πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί να εξαντλήσει τα εισιτήρια σε χρόνο dt, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τη Μπασακσεχίρ διατίθενται ηλεκτρονικά από την Παρασκευή (5/5), ενώ από σήμερα, Δευτέρα, (10:00) οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να τα προμηθευτούν και από τα εκδοτήρια.

Ολυμπιακός: Ρομπερτόνε για «αντί – Φορτούνης;»

O Ολυμπιακός επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και μετά την απόρριψη της περίπτωσης του Μπενζιά, οι Ερυθρόλευκοι στρέφουν αλλού την προσοχή τους. Στην κορυφή της λίστας των Πειραιωτών βρίσκεται πλέον ο Λούκας Ρομπερτόνε από τη Βελέζ Σάρσφλιντ, ο οποίος αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη περίπτωση, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον θεωρεί κατάλληλο ως τον «αντί-Φορτούνη».

Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τη Βελέζ, ώστε να κάνουν δικό τους τον παίκτη, που έχει τη δυνατότητα να παίξει, τόσο ως κεντρικός μέσος όσο και ως επιθετικός μέσος. Στο λιμάνι αναζητείται η «χρυσή τομή» με τους Αργεντίνους, ώστε να τον φέρουν στην Ελλάδα και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του ηγέτη της ομάδας, για τον καιρό που θα λείψει.

Η Βελέζ δεν είναι αρνητική στην πώληση του παίκτη, με την τιμή του να κυμαίνεται από 4 έως 7 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερόταν για τον δανεισμό του Ρομπερτόνε με οψιόν αγοράς, αγοράς δικαιωμάτων ή συνιδιοκτησίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι πέραν του Ρομπερτόνε, άλλοι δύο παίκτες, που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, έχουν προταθεί στους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται να γίνει και για αυτούς κίνηση, αφού μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Ο Χαλίλοβιτς της Μίλαν, ο Φερνάντες της Σάο Πάολο και ο Μανουέλ Φερνάντες, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, είναι άλλες τρεις περιπτώσεις, που απασχολούν τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments