Αθλητισμός

Κώστας Μήτρογλου: Ενδιαφέρον της Λέτσε για τον Έλληνα φορ

Κώστας Μήτρογλου: Ενδιαφέρον της Λέτσε για τον Έλληνα φορ
Κώστας Μήτρογλου: Ο Έλληνας επιθετικός φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της νεοφώτιστης ιταλικής ομάδας.

Κώστας Μήτρογλου: Μια ακόμα ομάδα ήρθε στο προσκήνιο για τον Έλληνα φορ, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα. Όπως αναφέρεται στο «Tuttomercatoweb», η Λέτσε έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Κώστα Μήτρογλου και μάλιστα δείχνει να είναι η πρώτη της επιλογή για τη γραμμή κρούσης. Η νεοφώτιστη ιταλικά ομάδα αναζητά τον παίκτη που θα ηγηθεί της στη γραμμή κρούσης της, έχοντας ως πρώτο της στόχο μέχρι πρόσφατα τον Μπουράκ Γιλμάζ. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας δεν είχαν… happy end και έστρεψε την προσοχή του στον 31χρονο επιθετικό, που ανήκει στη Μαρσέιγ και παραχωρήθηκε δανεικός στη Γαλατάσαραϊ τον περασμένο Ιανουάριο για 18 μήνες.

Ο διεθνής επιθετικός πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην «Τσιμ Μπομ» όπου έκανε εννέα συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, φημολογείται ότι ο σύλλογος της Τουρκίας σχεδιάζει να αποκτήσει τον Ραδαμέλ Φαλκάο από τη Μονακό για να πάρει φανέλα βασικού. Η Λέτσε θέλει να αποκτήσει τον Έλληνα φορ ως δανεικό για ένα χρόνο και μάλιστα είναι διατεθειμένη να βάλει στο συμβόλαιο οψιόν αγοράς του ύψους 10 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2020 (να τον αγοράσει από τη Μαρσέιγ).

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον ο Μήτρογλου αποκτηθεί από την Λέτσε θα βρει εκεί έναν ακόμα Έλληνα ποδοσφαιριστή. Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, προτού τελικά αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή στο τέλος της σεζόν. Παράλληλα, εκεί αγωνίζεται ακόμη ένας γνώριμος του ελληνικού κοινού, ο Εβγέν Σάκχοφ, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Κώστας Μήτρογλου: Ενδιαφέρον από Ναντ και Λεγανές

Ο Φατίχ Τερίμ έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό ότι δεν υπολογίζει τον Έλληνα επιθετικό για την βασική θέση του σέντερ φορ στη Γαλατασαράι τη νέα χρονιά και οι «μνηστήρες» αρχίζουν να εμφανίζονται σύμφωνα με διεθνή ρεπορτάζ. Ο «Μητρογκόλ» είχε υπογράψει τον Ιανουάριο συμβόλαιο 1,5 έτους με την μορφή δανεισμού στη Γαλατασαράι, όμως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Πλέον η ομάδα της Πόλης ψάχνει τρόπο να τον αποδεσμεύσει. Έπειτα από το φαινομενικό ενδιαφέρον της Λέτσε για τον Έλληνα διεθνή, τόσο η γαλλική Ναντ όσο και Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα φαίνονται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Όμως τα χρήματα που προσφέρουν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η τουρκική ομάδα. Οι δύο ενδιαφερόμενες ομάδες είναι διατεθειμένες να καλύψουν ένα ποσοστό του μισθού του Μήτρογλου, αλλά αυτές οι προτάσεις δεν ικανοποιούν την πλευρά των Τούρκων, οι οποίοι θέλουν να κερδίσουν τα μέγιστα από την αποχώρηση του Έλληνα επιθετικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments