Αθλητισμός

Μιγκέλ Καρντόσο: Ψάχνει παίκτες στην Αγγλία ο μάνατζέρ του

Μιγκέλ Καρντόσο: Ψάχνει παίκτες στην Αγγλία ο μάνατζέρ του
Μιγκέλ Καρντόσο: Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει "μάτια" και στην Αγγλία, μέσω του Ραούλ Κάστρο.

Μιγκέλ Καρντόσο: Έχει αναλάβει δράση ο μάνατζερ του Πορτογάλου προπονητή της ΑΕΚ. Ο Ραούλ Κάστρο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της Sportday, αποτελεί το… μάτι του κόουτς της ομάδας στην Αγγλία, όπου και αναζητά ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι στα “κυβικά” της “Ένωσης” (από θέμα μπάτζετ) και ταιριάζουν στο πλάνο του προπονητικού επιτελείου. Ο Ραούλ Κάστρο πραγματοποιεί επαφές με συλλόγους από την Αγγλία για να μάθει ποιοι παίκτες είναι οι “κομμένοι”. Μέσω αυτής της διαδικασίας, ο Κάστρο ευελπιστεί να διευρύνει τη λίστα των υποψηφίων στόχων και ως εκ τούτου να βρει κάποια περίπτωση που μπορεί να αρέσει στον Καρντόσο και στην ΑΕΚ. Φυσικά, ο Καρντόσο έχει δώσει… παραγγελιά στον μάνατζέρ του, τονίζοντας ότι θέλει να του βρει μια περίπτωση όπως του Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά αυτή τη φορά για τα στόπερ.

Στην ΑΕΚ θέλουν να προσθέσουν στο δυναμικό τους άλλον έναν μπακ και μπορεί ο Καρντόσο να θέλει έναν Ολιβέιρα για την άμυνα, αλλά το μπάτζετ δεν θα είναι παρόμοιο, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Sportday, το μπάτζετ για τον αμυντικό δεν θα ξεπερνά τα 350.000 ευρώ. Ωστόσο, στην ΑΕΚ θεωρούν ότι είναι πιθανό να βρουν έναν ποδοσφαιριστή που καλύπτει τα “θέλω” τους για την άμυνα, εντός του χρηματικού ορίου που έχουν τεθεί. Το “μπαλάκι” πέφτει στον Ραούλ Κάστρο, ο οποίος έχει επιφορτιστεί το καθήκον της εύρεσης παίκτη που στην αργκό ονομάζεται… λαβράκι.

Τα δεδομένα για τον στόπερ

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταθέσει στον Νίκο Λυμπερόπουλο τη λίστα με τα ονόματα τα οποία θα μπορούσαν να φανούν… χρήσιμα στην ΑΕΚ, όσον αφορά τη θέση στο κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ», η απόκτηση ενός σέντερ μπακ θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη, καθώς ο Πορτογάλος κόουτς έχει παρατηρήσει ότι υπάρχει «θέμα» στα μετόπισθεν. Από την πλευρά του, ο προπονητής της ΑΕΚ θα πρέπει να καταλήξει στο τι είδους παίκτη θα προκρίνει για το κέντρο της άμυνας. Και βάσει δεδομένων, θα πρέπει να συνυπολογίσει αρκετές παραμέτρους.

Αρχικά, η απόκτηση ενός στόπερ μπορεί να θεωρείται ανάγκη, αλλά μια προσεκτική ματιά στο ρόστερ θα φανερώσει ότι υπάρχουν παίκτες όπως ο Τσιγκρίνσκι (τραυματίας ακόμη μεν, αλλά ποιοτικός), όπως και οι Βράνιες, Οικονόμου και Σβάρνας. Ίσως οι τρεις εξ αυτών να αποδώσουν αρκετά καλά στις αναμετρήσεις με την Κραϊόβα για τα προκριματικά του Europa League, κάτι που ίσως κατευνάσει την ανάγκη που έχει δημιουργηθεί για μεταγραφή στα μετόπισθεν.

Εάν η κληρωτίδα βγάλει δύσκολο αντίπαλο, τότε ο Πορτογάλος θα δώσει στον Λυμπερόπουλο σήμα για επίσπευση των διαδικασιών, όσον αφορά το θέμα του σέντερ μπακ. Εν κατακλείδι, μετά από την κλήρωση, ο Καρντόσο, θα αφήσει το στίγμα του, ως προς το τι θέλει ακριβώς για την ενίσχυση του «Δικεφάλου» σε έναν τομέα, όπου έχει ανάγκη μεταγραφής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments