Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με την Chipita για άλλα δυο χρόνια

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με την Chipita για άλλα δυο χρόνια
Παναθηναϊκός: Η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της χορηγικής συμφωνίας της με την Chipita για άλλα δυο χρόνια.

Παναθηναϊκός: Οι “πράσινοι” συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν αρκετά οικονομικά προβλήματα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χορηγική συμφωνία είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο. Ένας από τους πιο σταθερούς χρηματοδότες με τη μορφή χορηγίας είναι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της γνωστής εταιρίας «Chipita». Ο επιφανής Παναθηναϊκός προσφέρει κάθε χρόνο περίπου 500.000 ευρώ στην ΠΑΕ, ενώ πρόσφατα έγινε χορηγός και της ΚΑΕ.

Μάλιστα, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος είχε ηγηθεί μιας προσπάθειας για τη διάσωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το 2017. Τότε είχε κάνει κάποιες επαφές με τους παλαίμαχους,αλλά δεν έβγαλε άκρη και στη συνέχεια αποσύρθηκε. Αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα της καρδιάς του με ένα σημαντικό πόσο. Αυτό θα συνεχιστεί και τα επόμενα δυο χρόνια. Οι “πράσινοι” εξέδωσαν ανακοίνωση για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Παναθηναϊκός και Chipita ανανεώνουν την συνεργασία τους για δύο χρόνια επιπλέον. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την Chipita. Η πολυετής συμπόρευση Παναθηναϊκού και Chipita, με κοινό σημείο αναφοράς τις αξίες του αθλητισμού ως πηγή έμπνευσης για τους νέους και όχι μόνο, θα συνεχιστεί για ακόμα δύο χρόνια.

Η Chipita, συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες τροφίμων και διαθέτει διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες προϊόντων, όπως molto, 7Days, Bake Rolls, που έχουν κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών σε 56 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments