Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Λήστεψαν Ολλανδούς στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Λήστεψαν Ολλανδούς στη Θεσσαλονίκη
ΠΑΟΚ - Άγιαξ: Πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστοι λήστεψαν οπαδούς της Ολλανδικής ομάδας που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο ματς.

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Το βράδυ της Τρίτης το γήπεδο της Τούμπας θα φορέσει τα καλά του για το μεγάλο παιχνίδι με τον σπουδαίο Άγιαξ. Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν οπαδοί και των δυο ομάδων όπως συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκετοί οπαδοί των Ολλανδών βρίσκονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης παραμονές του αγώνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ωστόσο κάποιοι από αυτούς απέκτησαν νωρίς άσχημη εμπειρία από την συμπρωτεύουσα. Σύμφωνα με το voria.gr δύο Ολλανδοί φίλαθλοι του Άγιαξ έπεσαν θύματα ληστείας στην περιοχή της Τούμπας, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για τον αυριανό αγώνα του Άιαντα με τον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  το περιστατικό έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Ευαγόρα. Τέσσερα άτομα, τα οποία επέβαιναν σε δύο δίκυκλα, άρπαξαν από τους δύο Ολλανδούς χρήματα, προσωπικά αντικείμενα μέχρι και τα… διαβατήριά τους. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγουν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών.

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Sold out το μεγάλο παιχνίδι

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της τόνισε πως τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον «Αίαντα» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League εξαντλήθηκαν.Είναι πλέον επίσημο πως η Τούμπα θα «βράζει» στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Κι αυτό γιατί ο «Δικέφαλος του Βορρά» με ανακοίνωση του γνωστοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) ότι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Τρίτης (6/8, 20:00). Η «τρέλα» των φίλων του Δικεφάλου για τον σπουδαίο αγώνα δημιούργησε ουρές στα εκδοτήρια, ενώ τεράστια συμμετοχή είχε κι η ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments