Lifestyle

Μαρία Κορινθίου: Δείτε πως ήταν έφηβη

Μαρία Κορινθίου: Δείτε πως ήταν έφηβη
Μαρία Κορινθίου: Η γνωστή ηθοποιός, με αρκετή δόση νοσταλγίας, δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία από την εφηβεία της.

Μαρία Κορινθίου: Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει μέχρι στιγμής το καλοκαίρι της μαζί με την οικογένεια της, ενώ το ίδιο διάστημα βρέθηκε στην Αθήνα. Η ίδια αποφάσισε να τακτοποιήσει τη βιβλιοθήκη της, προτείνοντας μάλιστα αρκετά βιβλία στους ακόλουθους της στα social media.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της τακτοποίησης η γνωστή ηθοποιός βρήκε μία φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία και έκανε ένα challenge στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μαντέψουν οι followers της πόσο χρονών είναι στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Οι επιλογές που είχαν οι ακόλουθοι ήταν δύο. Είτε 17 ετών, είτε 21 ετών, με την πρώτη να είναι τελικά η σωστή απάντηση.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε:

Μαρία Κορινθίου: Η άγνωστη πρόταση που της έκαναν για πρωινή εκπομπή

Μίλησε… έξω από τα δόντια στον Γιάννη Πουλόπουλο και το Page 2 της Νέας Σελίδας, αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους δεν καρποφόρησε εν τέλει η συνεργασία με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Παράλληλα, η Μαρία Κορινθίου, η οποία πριν από λίγο καιρό «έριξε» το instagram με την αλλαγή στο look της,βαναφέρθηκε και στον λόγο που την απομάκρυνε από την ανάληψη των ηνίων της πρωινής ζώνης του Mega, μετά την αποχώρηση του επιτυχημένου διδύμου Λιάγκα – Σκορδά, μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου είπε τα εξής στον Γιάννη Πουλόπουλο:

Ξέρω ότι όταν έφυγαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά από το Mega σας είχε γίνει πρόταση να αναλάβετε μαζί με τον Γιάννη Αιβάζη την πρωινή ζώνη Θα μπορούσατε να παρουσιάσετε μαζί μία πρωινή εκπομπή;

Θα μπορούσαμε. Αλλά δεν θα θέλαμε να είναι μία από τα ίδια.

Πέρσι, είχε ακουστεί ότι θα συνεργαζόσουν με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο «Έλα, χαμογέλα». Γιατί δεν το έκανες;

Γιατί, όπως σου είπα και προηγουμένως, προτεραιότητα πάντα για εμένα είναι πάντα το θέατρο. Σχεδόν κάθε χρόνο μου γίνονται προτάσεις για την τηλεόραση και έχω δεχτεί και αρκετές για παρουσίαση. Μέχρι τώρα έχω πει όχι. Πρέπει ειδικά για την παρουσίαση, που δεν είναι και η δουλειά μου, να είναι κάτι πολύ δυνατό για να πω το ναι.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε αναλύσει τις σκέψεις της για… αναχώρηση από την Ελλάδα. Σκέψεις οι οποίες τελικά δεν προχώρησαν:

«Έχω συγγενείς εκεί, τα πρώτα μου ξαδέλφια, τη θεία μου, τη νονά μου. Πήγαμε στο Νιου Τζέρσεϊ, αλλά και στη Νέα Υόρκη. Σπούδασα και έζησα στην Αμερική για έξι χρόνια, οπότε όταν πηγαίνω είναι σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου».

Δεδομένης της οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2009, σκεφτήκατε κάποια στιγμή να μετακομίσετε εκεί με τον Γιάννη και το παιδί;

Η αλήθεια είναι πως αφού γύρισα από την Αμερική σκεφτόμουν σοβαρά να επιστρέψω, αλλά έμεινα έγκυος. Οπότε το σχέδιο δεν ευοδώθηκε! Η ζωή τα έφερε εντελώς διαφορετικά. Ο ερχομός της Ισμήνης τον Νοέμβριο του 2008 άλλαξε τη ζωή και την καθημερινότητά μου ριζικά. Την οικογένειά μας, όμως, στην Αμερική, την αγαπάμε πολύ και προσπαθούμε να πηγαίνουμε συχνά. Την τελευταία φορά που τους είχαμε δει ήταν πριν από δύο χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments