Video

Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 πήγε να πέσει από ξαπλώστρα εν ώρα ρεπορτάζ (vid)

Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 πήγε να πέσει από ξαπλώστρα εν ώρα ρεπορτάζ (vid)
Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 είχε ένα απρόοπτο την ώρα που έκανε το ρεπορτάζ της από την παραλία. Δείτε το video που έγινε viral.

Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 επέλεξε να κάνει ρεπορτάζ από τις παραλίες της Αττικής με αφορμή το κύμα καύσωνα που πέρασε το Σάββατο από τη χώρα μας και ανέβασε τον υδράργυρο στα ύψη. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους ρεπορτάζ, η Φωτεινή Νάσσου ήθελε να δώσει μια πιο χαλαρή “νότα”, μιλώντας στην κάμερα με background τη θάλασσα, καθήμενη σε ξαπλώστρα. Την ώρα που έλεγε αυτά που είχε να πει, έκανε λίγο πίσω για να χαλαρώσει ακόμη περισσότερο, αλλά η πλάτη της ξαπλώστρας… δεν της φέρθηκε καλά. Η πλάτη υποχώρησε και η ίδια έδειξε να τρομάζει, με το πλάνο να αλλάζει μεν, αλλά δίχως να κόβεται από το τελικό μοντάζ περνώντας σαν blooper. Φυσικά, τέτοια συμβάντα λαμβάνουν χώρα αρκετά συχνά, με χιλιάδες ρεπόρτερ ανά τον κόσμο να έχουν να διηγηθούν εκατοντάδες παρόμοια ευτράπελα, κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους.

Δείτε την τούμπα που έγινε viral από το 0:51 και έπειτα

Καύσωνας: Τα limit up του Σαββάτου

Τις υψηλότερες τιμές της έπιασε o υδράργυρος το Σάββατο, με τις περισσότερες περιοχές της χώρας να «δυσφορούν» από το κύμα ζέστης, το οποίο ώθησε χιλιάδες πολίτες στο να αναζητήσουν ανάσες δροσιάς στις κοντινότερες παραλίες. Στις παραλίες του λεκανοπεδίου έγινε το… αδιαχώρητο, καθώς ο υδράργυρος «φλέρταρε» με τους 40 βαθμούς Κελσίου, καθιστώντας… αναγκαία μια βουτιά στη θάλασσα, για όσους είχαν αυτήν την δυνατότητα.

Το meteo.gr ανάρτησε έναν χάρτη με τις περιοχές στις οποίες καταγράφηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες από τους αυτόματους μετεωρολογικούς σταθμούς. Όπως μπορούμε να δούμε και στον παρακάτω χάρτη, στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Θεολόγος Φθιώτιδας, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 41.4 βαθμούς Κελσίου. Ακολούθησε το Λευκοχώρι με 41.4, η Λάρισα με 40.9 και οι Άγιοι Θεόδωροι με 40.4.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments