Αθλητισμός

Κάρλες Αλενιά: Εξετάζει τον άσο της Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

Κάρλες Αλενιά: Εξετάζει τον άσο της Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός
Κάρλες Αλενιά: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού μέσου με τον άσο της Μπαρτσελόνα, Αλενιά, να έρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο. Σενάρια και για Μεδράν.

Κάρλες Αλενιά: Μετά την αρνητική εξέλιξη με τον Μπενζιά ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να εξετάζει άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση του άξονα της μεσαίας γραμμής. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportime», δύο νέα ονόματα από την Ισπανία προστέθηκαν στη λίστα των Ερυθρολεύκων και εξετάζονται. Ο λόγος για τους Αλενιά και Μεδράν.

Ο πρώτος αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, ξεκινώντας την καριέρα του από την περίφημη Ακαδημία των Καταλανών, «Μασία» με τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωσή του προ ημερών. Η Μπαρτσελόνα ανανέωσε το συμβόλαιό του για πέντε ακόμη χρόνια με ρήτρα 75 εκατομμυρίων ευρώ και κάθε σενάριο παραχώρησής του αφορά δανεισμό. Εξάλλου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα μπορούσε να λειτουργήσει ως σύμμαχος στην προοπτική αυτή, λόγω και τού πρότερου «ερυθρόλευκου» παρελθόντος του.

Την ίδια στιγμή, η περίπτωση του Μεδράν είναι επίσης ένα ζήτημα ξεχωριστού ενδιαφέροντος. Ο 25χρονος άσος της Βαλένθια «κόπηκε» από τον Μαρθελίνο και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά τον περσινό δανεισμό του στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Πολλές ισπανικές ομάδες θα ήθελαν τον Μεδράν όμως και σε αυτή την περίπτωση οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπο του παίκτη, ίσως διαδραματίσουν τον δικό τους ρόλο.

Φράνκο Σολδάνο: Πλησιάζει στην Μπόκα Τζούνιορς

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό από τον Πέδρο Μαρτίνς και αναζητούνταν η «χρυσή τομή» για να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αποκτήσει τους Χιλάλ Σουντανί και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ ήδη στη γραμμή κρούσης υπάρχει και ο Μιγκέλ Γκερέρο, οπότε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Σολδάνο δεν θα έβρισκε χώρο στο ρόστερ. Ωστόσο,  παρά το γεγονός πως οι Πειραιώτες δεν θέλουν να τον διατηρήσουν, η «μπογιά» του ακόμα περνάει σε άλλες ομάδες.

Τουναντίον μάλιστα, καθώς στην πατρίδα υπάρχουν ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Η μεταγραφή του πρώην άσου της Ουνιόν Σάντα Φε, που έπαιξε πέρυσι σε μόλις 9 αγώνες με τον Ολυμπιακό, μπορεί να κλείσει ακόμα και σήμερα Δευτέρα (05/08) στην Μπόκα Τζούνιορς. Η τελευταία εδώ και πολλές μέρες παίζει για τον Σολδάνο, ο οποίος είναι στόχος και της Ουρακάν, η οποία όμως, όπως φαίνεται, θα χάσει τη μάχη για την απόκτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments