Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Έντονη φημολογία για τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού

Λεονάρντο Κούτρης: Έντονη φημολογία για τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού
Λεονάρντο Κούτρης: Η απόφαση του Πέδρο Μάρτινς να μην πάρει τον νεαρό μπακ στην Τουρκία προκάλεσε νέα φημολογία για το μέλλον του στον Πειραιά

Λεονάρντο Κούτρης: Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί γύρω από τον διεθνή αριστερό μπακ, από το βράδυ της Δευτέρας 5 Αυγούστου 2019 μετά την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι στην Τουρκία, κόντρα στην Μπασακσεχίρ.

Ο διεθνής μπακ-χαφ, όπως έγινε γνωστό, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και η κίνηση του Πορτογάλου προπονητή προκάλεσε έκπληξη. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτό οφείλεται στο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ελληνοβραζιλιάνο άσο ή ότι κάτι υπάρχει στο παρασκήνιο που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Ο Κούτρης παραμένει ψηλά στη λίστα αρκετών ομάδων του εξωτερικού και δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη εντός των επόμενων ημερών με την παραχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Τόσο η Μαγιόρκα, όσο και η Μαρσέιγ φέρονται διατεθειμένες να προχωρήσουν στην υποβολή νέων προτάσεων στους “ερυθρόλευκους” για την απόκτηση του παίκτη. Ήδη, σε πρώτη φάση έχουν εισπράξει αρνητικές απαντήσεις, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι τελείωσε το ενδιαφέρον τους για τον Κούτρη.

Ενδιαφέρον και για Τσιμίκα

Εν τω μεταξύ, στο «Φατίχ Τερίμ» αναμένεται να βρεθεί άνθρωπος τουρκικής ομάδας για να τσεκάρει τον Κώστα Τσιμίκα. Ο έτερος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού φέρεται να απασχολεί την Μπεσίκτας, έπειτα από τις εμφανίσεις που έκανε στα ματς με την Βικτόρια Πλζεν στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται στα υπόψιν της Μπεσίκτας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του «Sportime». Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει ότι οι Τούρκοι ψάχνουν αριστερό μπακ τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον, καθώς ο βασικός τους παίκτης στη θέση αυτή έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και είναι 31 ετών.

Οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν μια ανανέωση, δίνοντας φανέλα βασικού τα επόμενα χρόνια σε έναν παίκτη με potential και έχουν ως πρώτο στόχο – για τώρα- τον Ντουρμίσι της Λάτσιο, με τον Τσιμίκα να ακολουθεί. Ο νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπεσίκτας, Γκοκχάν Κεκσίν, έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον Τσιμίκα, «σκανάροντας» την περίπτωσή του τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα βρίσκεται ενώπιον σαρωτικών αλλαγών, καθώς θέλει να ρίξει το μπάτζετ της και παράλληλα τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ της, επενδύοντας σε πωλήσεις και φέρνοντας στην ομάδα περιπτώσεις τύπου Τσιμίκα. Για την ώρα, ο Τσιμίκας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments